Follow Viruspadu

Friday, August 12, 2011

You Are Beautiful

 Kita semua cantik (refer to perempuan sahajork ok, kalau lelaki nak feeling cantik mek tak jamin haha). Cuma kita aje yang nak dengan tidak je. Tak caye??? Korang tengok #retis la contoh paling senang kan. Dulu sebelum jadi retis macam mana? Lepas jadi retis macam mana?? Cantik melampau2 kan. Kagum je tengok. Semuanya bergantung pada diri kita sendiri memilih YA atau TIDAK. SUKA atau MENYAMPAH #tetiba.

Tapi betul la. Kecantikkan sebenarnya kita yang pilih nak cantik atau tidak. Walau macam mana pun kecantikan dalaman dan hati lebih penting kan hehehe. Kalau hati bersih otometik nampak cantik. Kalau penambilan bersih pun otometik nampak cantik.

Kenapa kakjem nak cerita pasal cantik ni???

Tengok?? Kecantikan memang kita yang pilih kan :)


Perubahan yang sangat-sangat ketara kan. Siapa kata tak boleh.

Boleh je tau. Semuanya adalah kerana usaha sendiri dan bantuan Premium Beautiful :) Rasanya ramai yang kenal dengan Premium Beautiful tapi masih was-was kan. InsyaAllah kalau korang betul2 disiplin. Hari2 pakai. dari 8 am - 5 pm. InsyaAllah dalam masa seminggu berat korang dah boleh nampak beza. Dalam masa sebulan pulak bentuk badan pun dah boleh rasa lainnya. Tapi mesti pakai hari2 tau. Itu syarat dia. Takleh main aci ngelat :p

Pakai dia insyaAllah selesa. Memang awal2 agak renyah jugak sbb ko kena menari inul nak pakai seluar dia hahaha (eh mcm ada pengalaman) tapi bila lepas seminggu insyaAllah semuanya akan ok. Dan bila tak pakai pulak rasa mcm pelik.

Tapi walau kita pakai Premium Beautiful tapi kita tak jaga makan, mungkin berat akan naik jugak tau. Maka jaga jugak la pemakanan kita ok.

kalau korang berminat nak beli lebih-lebih lagi sebab nak beraya pakai kebaya ehem ehem. Boleh contact kaknely tau... salah sorang penjual Premium Beautiful. Kak nely ni adalah senior saya masa kat UUM dulu. Dan masa saya praktikal dulu adalah dengan dia jugak (satu opis lol). Dia lagi rapat dengan en.laloque dulu masa kat kelab kenu UUM. :p So ini blog beliau http://beautifulnely.blogspot.com/

Beliau juga boleh dikontek melalui
NELY
019-6448414
nely306@yahoo.com

Nak tanya soklan apa pun silakan :)
InsyaAllah dia akan layan dengan baik sebab saya kenal dia adalah sangat baik





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^