Follow Viruspadu

Monday, September 05, 2011

botol jambu

"mama, nak dengar cerita tak mama?"
"apa dia nisa?"
"tadikan kat sekolah, botol jambu kakak tu kan" ~ botol air warna pink
"ha kenapa"
"mula-mula kakak tengok ada kat sini" ~ dengan gaya2 tangan
"pastu"
"pastukan mama, kakak tengok ada kat sini tu, lepas tu tetiba hilang mamaaaaaaaa" ~excited cerita
"macam mana boleh hilang?"
"ntah la mama, ia tiba-tiba hilang, mula2 ada kat sini tetiba hilang"
"sini tu mana? atas meja ke?"
"tak sini la... sini" ~tunjuk lantai

kah kah kah...

pandai betul dia bikin cerita yang botol air dia hilang. takut mama amukan la tewwwww....


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

hahha..padahal nk gtau botol air hilang...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^