Follow Viruspadu

Thursday, September 29, 2011

Dont Play Play... XPLAY

Mode Party: ON.
Mode Sleep: OFF


Wazzap wazzap... Kakjem In the Hauzzz... Kita rendahhh je.
~feeling peserta AF :p

HAHAHA... sengal kan.

Baiklah. Oleh sebab mood party dah on. Maka marilah book kalender korang. Sebab XPLAY Party sudah bermula. Pastikan korang FREE ye :p

Tarikh: 22 Oct 2011
Masa: 7 petang sampai malam
Tempat: Helipad, Sepang International Circuit


Sebab apa korang kena pegi??? Ada DJ yang sangat glamer dikalangan DJ-DJ seantero dunia ok. Kalau jumpa harus snap gambar pelbagai aksi dengan dia. Glamer tuuu.

The One, The Only - Paul Van Dyk

Dan ada juga


dan lain-lain seperti Terence C, Darkroom Tale, MisterAriffin


Gabungan DJ-DJ hebat ni, saya rasa XPLAY Party ni pasti akan lebih bergegar kan. *cocokbintang*

Maka? Mahu Pergi? Mahu Tiket FREE? Mahu??
1. Kalau korang adalah Xpax atau U.O.X member, just reload :p
a. register dengan send XPLAYPVD ke 28881
b. Reload RM50 ye
c. Kamu akan dapat mobile voucher redeemable untuk 1 tiket FREE

Senangkan tiket dia, takyah susah2 nak beratur mcm beli popcorn pun.

2. Langgan Instanet Monthly sebanyang RM50/sebulan. Kamu berpeluang untuk menang 2 Tiket (sementara stok masih ada ye. www.instanet.com.my

3. Kalau kamu pengguna Celcom Broadband, aktifkan Musicube dan berpeluang juga untuk menang 2 tiket (sementara stock masih ada) - check sini  www.celcom.com.my/broadband

4. Download pekej XPLAY special daripada THE CUBE atau klik WAP site dia, bisa berpeluang memenangi 2 VIP pas yuhuuuuuuuuuuuu







Jadi tunggu apa lagi uols. kita kasi GEGARRRRRRRRR...


Oyye, jangan lupa ye 8 oktober 2011 ni di Bed Club, Kota Kinabalu. Ada DJ SHY uols. DJ Shy ni adalah first on air female mixer untuk America's Top 40 radio station. Canggihhhhhhhhh.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^