Follow Viruspadu

Monday, September 12, 2011

Fight To Win

Pertama kali dalam hidup saya tengok orang bergaduh depan mata tau. Siyes teruja giler bila saya dapat emel daripada Nuffnang / Milkadeal jemput hadir untuk event "Mayhem 2: Hell in a cage" Muayfit International. Memula saya baca emel... ermm apakah ini? apakah? tak faham. Langsung tanya en.badang apakebenda ni kan. Tu yang en.laloque cakap "tengok orang gadoh gadoh ma, macam cerita naruto tu" hahahaha over bangjah (takkan nak cakap kakjah) ko ni tau. Terus ada kena mengena dengan naruto.

Disebabkan saya dengan naruto memang ada kena mengena (perasan), maka memang saya nak tengok sangat la. Memula jugak saya adelah terbayang yang saya mungkin akan takut tengok orang gaduh. Yelahkan takot okkkkkk..

Sunway piramid. Baru sampai dan register. Sampai2 aje, saya dengan en.laloque terus berpecah. En.laloque ntah mana hala ntah dia lepak sbb dia kan kena amik gambar kan.


tetiba en.laloque BBM saya, Beware, I'm watching you. hahahaha siot. En.laloque sekarang perangai pelik. Asal saya pandang BB sambil senyum2 kang, tetiba kang dia keluarkan ayat tu hahahaha. Dia nak tunjukkan dia jeles la tu. I tahu la you. Tahu la jeles tu nampak seksi kan. Nak nampak seksi la tu hahaha. Tapi kelakar giler ok. Orang tak jeles pura2 jeles. Selalu membuatkan saya tergelak. Muka tak boleh blah.

"ma yang cekci, papa kat atas ni" ~ en.laloque juga ada satu perangai pelik lain iaitu menambah2 penjodoh bilangan kepada nama bini dia hahahah :p


Masa ni baru nak start. So semua peserta pun berkumpul dalam cage. Setiap perlawanan adalah 4 minit, kecualilah kau tak tahan sakit lalu tarik diri, seminit je pun aci je.

Kakjem ni apsal perut mcm mengandung 3 bulan pulak roman eh ni. mencik!

Cubaan tiru gaya poster, tp muka adelah fail. tahu tahu canne nak buat muka sesiyes yang boleh.

Takut tak? takut tak?


Update blog pakai ipad :p




Fight 1: sebijik macam main game kan :p

Kan saya igt saya adelah takut kan. Rupanya saya adelah tersangat over ok hahaha. Siap rasa nak tolong tumbukkan dari bawah hahaha. Over kakjah.

eee... sepak je la
eeeeeeeeee... tumbuk kuat sikit boleh tak weiii

hahahaha... biasalah over kan

siap bengang2 bbm dengan en.laloque ayat lagi over ok. takleh la taip kat sini hahaha :p




saya bengang, terus bangun dari tempat duduk. tenangkan hati hahaha... terbangun2 saya kat kerusi sbb geram kan. kenapakah kakjem begitu over sekali melihat orang fight2 ni ek :p

memula 2 game, saya dah geram dah. tiba ke game ke 3 memang giler punya puas hati tengok ok. muahahahaha... ya mcm ni la baru pukul muahahaha

orang-orang kuat Milkadeal :)... sangat tinggi. ko bayangkan saya dah pakai kasut tinggi. dia lagiiiiiiiii tinggi. pehhhhhh

Tengah sembang dengan bos Milkadeal, dengan harapan depa bg saya deal free2 semuanya hahaha 
(baik ada maknaaa ko ye)

Kecederaan yang pasti

Berdiri kat belakang sebab bengang

pastu duduk balik hahaha... (nampak muka bengang adelah jelas kelihatan)

dalam jam 1 lebih kot ada penampilan istimewa orang-orang kuat MuayFit. memang otai kata ko. selambe badak je gaduh macam kan tak sakit langsung. kagum betul saya tengok.






Kalau korang adelah teringin dan minat nak belajar seni mempertahankan diri ni, maka silalah ke Milkadeal sbb ada offer kakjah oi...

RM98 instead of RM140 OR RM252 instead of RM 420 OR RM420 instead of RM840 for 1, 3, or 6-month Aerobics & Martial Arts Programmes at MuayFit International, Petaling Jaya [UP TO 50% OFF]

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

MichLeong said... [Reply to Comments]

Heyhey! Ingat lagi? :D

Miss Moon said... [Reply to Comments]

mah u nampak sangat cantek time neh ...

oneyani said... [Reply to Comments]

Kak jem ni mmg sgt berteknologi la..bb..ipong..dan jugak ipad..kelas ko jah!huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^