Follow Viruspadu

Thursday, September 15, 2011

Iphone vs Blackberi

Setelah menggunakan Iphone dan Blackberi untuk beberapa ketika ni.

Saya rasa yang saya lebih selesa dengan blackberi. Siyes tak tipu. Walaupun iphone adelah canggih tak boleh blah tapi saya rasa susah sebab nak taip sms pendek pun makan masa ok. Asiklah tersalah taip. Dasar jari besar kot. hahahahaha. Kalau taip kat bb sesaat dah boleh send. Semuanya cepat. Dpt notification cepat, takyah refresh2 mcm iphone ok.

Ntah la. Saya je rasa mcm tu kot.

So siapa pakai dua2 macam saya? korang suka iphone ke BB?

BB kan kan kan :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

17 komen[s]:

ajumohit said... [Reply to Comments]

mmg pon jemah, pakai iphone asik2 salah taip, bukan sebab jari bewsar tp mmg gitu hakikatnya...

nak update blog guna IP pon kene beli blogpress, semputtt

Nadiah said... [Reply to Comments]

kalau ipad2 pulak mcm mana?

mzhany said... [Reply to Comments]

iphone...ahahhaa jari sy besar, bila kt bb asyikla tertekan huruf lain, iphone huruf dia besar sikit kot;)

Yu'xan Lee said... [Reply to Comments]

kak jem saya lebih sokaaaaa iphone la sbb mcm puas skt nak tgk, screen besarrr..., hehehe

Diana AR said... [Reply to Comments]

tu le sy rasa sy pun suka pakai bb, pakai iphone cam slow nk touch, salah touch pulak adoi..tapi hasben dh bagi amik je le hehe

LoVe HunTer.. said... [Reply to Comments]

dua2 sy tak pakai..er camna ni..hehe

IxoR@ said... [Reply to Comments]

sy pakai 2 - 2

dan sy pun suka pakai bb sbb cepat, mudah dan ringkas.... cewahhh!

kan...? kan...

:D

Cik Erza said... [Reply to Comments]

Alaaa..tak pakai 2 2 tp thinking to use bb la plak pasni sbb bleh bb-messenger free sesama bb friends!hee

aku.mamalia.wanita said... [Reply to Comments]

aku guna sony jerk.. huahahaah

KSWSK said... [Reply to Comments]

wa prefer iphone..memula dl mmg wa pun alami perkara yg sama asyik slh type..dlm lelama sonang yo...mls type guna application talk voice dia

Joy said... [Reply to Comments]

i suka Iphone. memula pakai BB, keypad dia mcm laju sgt..tp lps try Iphone..trs jatuh cinta. so now guna IPhone je ;)

mrs_nazir said... [Reply to Comments]

gne iP je,...bb xponah guna...tp yerla kdang tuh lmbat sket nk menaip,..jari tembam sgt kot..hehehe

ibuafiqahhuzaifah said... [Reply to Comments]

w/pun kira baru gak pakai bb..
tp ok la bila type msg..

love bb!

kejora said... [Reply to Comments]

ai pakai bb, hubby pakai iphone..bb nk sms senang..esp while driving..kalo iphone nak sms mase tgh drive payah gile..iphone best sbb syok main game

Pnut said... [Reply to Comments]

soalan ni mesti jawab tau...
BB-akak selalu dengar, mudah rosak.. ada je kena reformat la.. bla..bla..

i phone tak pernah dengar begitu...

cer citer...

*tgh berbelah bagi, nak i phone ke BB

laloque said... [Reply to Comments]

i peminat tegar BB... xde hp lain leh lawat BB!!

p/s: mama nak playbook??

Tata Azha said... [Reply to Comments]

emm i prefer iphone... lepas jailbreak mcm2 boleh buat. bukan takat SMS/Whatsapp jer.. BB saya pakai 9800 tp cam tak best... tuk pun nasib baik opis kasik n bayar bill, kalau tak mmg tak lah nak pakai BB







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^