Follow Viruspadu

Friday, September 09, 2011

Jamuan raya office

first time saya beraya di pejabat yang berlainan. Memang rasa lain tak boleh blah ok.

Kalau dulu mesti duduk dengan geng2 kawan baik. Sekarang duduk tp diam main bbm, update fesbuk sajork. Nak sembang tak faham topik tak kenal orang lak tu. Tsk.

Makan pun terus takde selera. Sedey.

Mujur jugak asma dan faiza datang tegur saya, kalau tak maybe mati kejung dibuatnya kat situ kekeke

Rindu office lama tsk tsk.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

5 komen[s]:

Umi_Aliesha said... [Reply to Comments]

ohh tadi tu asma ker...ingatkan geng2 div. lenkali ikut faiza erk...kami ramah terlebih hahahaha..lagipun ada geng2 yg pernah call mah cuma mah tak kenal jer...mah jaga part trade kan...

Haza Wahida said... [Reply to Comments]

takpe kak, mula² memanglah tak kenal, lama² insyaallah okay. Tp saya nak gambar dgn akak td. Bukan senang nak jumpa org glamer ni

mamamierul 'n' icha said... [Reply to Comments]

hahaha....kesiah kak jemah...kalau kita ader mesti lagi happening sambutan raya opis kak jemah itu....heheheh

kisah-hidup-wanis said... [Reply to Comments]

hehe..kak jem bz duk bbm jew..ape pun happy beraya dgn kak jem..hehe..;)

kisah-hidup-wanis said... [Reply to Comments]

best dpt raya dgn kak jem..;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^