Follow Viruspadu

Friday, September 09, 2011

Masih di Office, Sedey

Ya tuan tuan dan puan puan sekalian

saya masih di office ya, rajin tak? rajin tak?

padahal kerja dah siap kul 6 tadi dah, tp menantikan en.badang datang menjemput ha, dah dekat kul 8 malam tak muncul2 lagi. Sedeyyyyyyy...

Siapa volunteer nak jemput saya ni, meh meh... jom kita gi deting jom hahaha

ok dah bengong. tata.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

oneyani said... [Reply to Comments]

Akak sorang kat ofis kul 8 eh?beraninye akak..hihi

nifalnin... said... [Reply to Comments]

berani sungguh kak jem dok sana sampai mlm... hiks...

awas kak jem.. klu nak kuar opis tu terus je kuar... jgn nak tegur sape2 kot2 la nampak org tgh tunggu lift ke.. or terserempak dlm lift ke kan... hiks..

take care kak jem...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^