Follow Viruspadu

Thursday, September 01, 2011

Mek T, Sedap Sokmo

Lately, bulan puasa, petang, dan juga hari jumaat. Memang terlalu banyak menduga teknik pemecah bayang ke 7 saya hahaha. Siyes menduga keimanan ok. Jumaat lepas saya nak hadir majlis berbuka puasa churp2 di Mek-T. Tapi dugaan adalah sangatttttt ok. Sangat sangat sangat kot. stress guwe ok.

Petang-petang dalam kul 5 mcm tu, en.laloque call bagitahu yang dia masih di seremban. Jem. Biasalahkan semorang jumaat balik kampung kan. Makanya jem la sudehhh. So saya bersabar lagi. Memula en.laloque suruh saya naik teksi je. Tapi well korang tahu aje la, saya dan teksi mmg tak boleh blah lagi. Kalau ada member takpe. Kalau sorang naik teksi, saya kena fikir 79juta kali ok. So naktaknak memang kena tunggu jugak en.laloque sampai.

Kalau ikut dalam jadual churp2 tu, kul 6 kena berkumpul dah la. Program dia start kul 6 la. tapi kul 5.55 saya masih di office. Nice sangat kan. Lalu saya tak tahu nak buat apa. Lalu saya main pesbuk je. Office dah kosong semorang dah balik lak tu. aih mencik tau.

Korang tengok, si shah cj tu suka benau sakat orang. hahahaha... siyes saya takut giler ok. siap taknak pandang belakang apa semua. keluar balik, siap bukak semua lampu kat office. kasik terang. Tapi boleh la tahan lagi. Kira takut2 berani aje lah.

sekali bila Tata Azha komen: Kak bangunan tu haunted. Akak dok wing cc ker wing sebelah? 

terus meloncat saya bangun, kunci pintu, tutup lampu. turun kat lobi hahahahaha... giler ah. kang nampak bendasing2 yang tak diingini kang... takuitttttt...

dalam jam 7 en.laloque masih belum sampai. saya terfikir. kalau terlalu lambat. mungkin cancel ajo la. tapi beberapa minit lepas tu en.laloque sampai. terus saya on gps saya. dah tu kitorang mana tahu jalan nak ke mekT tu. mujur jalan dah cantik sikit masa tu. Jem2 sikit kasik maaf la.


So kitorang sampai kat MekT dalam kul 740 hohohohoh... bagus... semorang dah ada. malu je lambat. semorang tanya kenapa lambat


"well, diva kena la sampai lambat kan" wakakakakakaka pitam jawapan macam tu. ok tak. saya tak cakap macam tu. apa ko giler berlagak diva katanya :p

bersembang sikit2 (nak sembang lebih2 malu) dengan orang glamer itu. hafiz hamidun dan beautifulnara, siapa yang tak kenal dorang memang saje la. Bertuah saya dapat jumpa mereka :)

ceera and me. memang tak boleh pisah :)

masa saya sampai, semorang harus la dah berbuka puasa kan. Saya dengan en.laloque mentekedarah kuih raya dalam kereta hahaha. So ini lah nasi yang kitorang makan utk berbuka daripada mekT. sedap tau nasi kerabu ni. Siyes sedap. Siapa mencinta pedas memang sesuai makan ni. Patut order. patut sangat.

Mek T, Sedap Sokmo



Kalau tanya saya, nak pegi lagi tak mekT ni, saya memang cakap NAKKKKKKKKKKKK... hari tu tak dapat makan sangat sebab sibuk nak borak kan. Tapi memang rasa dia macam pegi ganu weiii.


dengan ellaNadj. ye memang saya sampai2 je terus lepak dengan dia, zul dan awanpelangi :p

blogger2 yang saya selalu jumpa dekat event nuffnang mahupun churp2 semua duduk sini. diorang datang awal kan, so can duduk sesama lor :p


rekemen korang try mekT, harga dia tak mahal tak murah. ngam ngam lah




ini yang sangat mendapat pujian malam tu. laksam. laksam ni dihidang yang pertama kot, so saya tak merasa. saya kan lambat. lalu tak puas hati semorang asik puji2. saya pun rikues hahaha ngade kan. dorang pun baik je bagi saya rasa. memang sedap weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii




lepas makan dengan rakus, semuanya sedap saya rasa. perut dah ketat pun makan lagi :p . lepas satu satu makanan keluar kan. kitorang enjoy giler lah.

dan selepas tu adelah acara wajib, ambik gambarrrrrrrrrrrrrrrr... lalalalala

dengan mereka...

siapakah yang sangat tinggi berukuran model itu?? kakjemah kah??? hahahaha pitam!







Dengan orang kuat churp2/nuffnang - nicholas


Dengan orang comel dan ayu churp2/nuffnang - michelle :p

Nama dan link nanti saya update ek, nak gi makan rendang sat :p

http://belogella.blogspot.com/
http://www.alwanpelangi.com/
 http://hafizhamidun.blogspot.com/
http://c33ram00n.blogspot.com/
http://beautifulnara.com/
http://darkbatman.com/
http://www.ciklilyputih.com/
http://penmerah.com/
http://kehidupan-aku.blogspot.com/

ada lagi??

tolong tinggalkan kat komen ye :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

A Girl Like You said... [Reply to Comments]

hi kak viruspadu! saya pun join haritu, xsempat nk borak =)

Anyway, slmt hari raya ♥

ella said... [Reply to Comments]

Tetibe terus malu mcm nk tutup hidung sbb kak jemah sebut nama.. Hahaha =p

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

kak jemm,

saya pun join jugak hari tuh.. nak link tak? hehehehhehe

Alfi Ramadhani said... [Reply to Comments]

waaah..~~ ^_^

House of Hisyam said... [Reply to Comments]

sedap nye.. cantik nye blog nie.. lawat balek awak punya.. http://musze-infoku.blogspot.com/

House of Hisyam said... [Reply to Comments]

sedapnye.. cantiknye blog nie. lawat balek ye.. http://musze-infoku.blogspot.com/ ato yang nie www.ibnuhisyam.blogspot.com

House of Hisyam said... [Reply to Comments]

sedapnye.. cantiknye blog nie. lawat balek ye.. http://musze-infoku.blogspot.com/ ato yang nie www.ibnuhisyam.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^