Follow Viruspadu

Wednesday, September 28, 2011

Open House Maxis

Open house maxis ni meninggalkan seribu kenangan dalam hati saya sebenarnya. Sebab saya balik awal pastu rossa datang. HAHAHAHA... kalau jejai tipu ni siaplah dia hahaha.


Tak banyak cerita untuk dikongsikan selain daripada jalan jem masa perjalanan. Makan dan makan. Dan sembang-sembang lalu pulang kepangkuan keluarga :)

Baru sampai, jumpa jejai dan cik lily :p . Memang ini je pun blogger yang ada hahahaha. Depa dua frust sbb tak bawak partner wakakaka. Kasihannn... saya sorang je suka2 hati bawak en.badang. Well.

Sempat buat peace. 

Bukti sampai awal, tengok jam tu. Nampak?

 Kakjem tengah call siapa tu? Tengah tunggu siapa tu?

 




Ini la Yuen Yee, Nuffnang yang saya nanti2 kan itu. Muka bersih je.





Saya nak cerita banyak pun tak tahu. kat sana pun saya banyaknya diam je. pastu  saya boleh makan apa je pun kat sana. Amik nasi impit dengan kuah kacang je. pastu makan desert sikit. Pastu apa lagi. Challoh. Kul 9 mcm tu saya balik. Lepas tu rossa datang. HAHAHAHA... ye ye je rossa si jejai ni. Sikit eden tak cayooo.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

eleh, jeles lah tuh kan.. memang rossa la wei.. x caya meh baca blog dan tgk melodi next week tau..

oneyani said... [Reply to Comments]

Awat kak jem makan sket dan balik awal?mcm bukan kak jem je..ahaha

Suke sgt tgk akak pakai baju ngan tudung ni..terletak je nampak..tudungtu ade jual kat shoppink ke?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^