Follow Viruspadu

Friday, September 23, 2011

Orang JB dan KK boleh tersenyum lebar. KakJem Jeles sangat.

Kenapakah kakJem jeles-jeles ni? Cecite Cecite?

Baiklah... Memang nak cerita la ni.

Orang JB dengan KK memang bertuah sangat tau. Sebab boleh join pertama-tamanya XPLAY Party untuk tahun 2011 ni tauuuu. Oh kenapakah tak buat kat seremban nok. Gegirl keliru haahaha. Tapi takpe. Ini turn korang, tunggu la depa buat kat seremban nanti. Ahkak la orang pertama yang beratur kat pintu masuk hahaha hover sangat.

Ok kalau korang juga teruja. Eh maksud saya orang JB dan KK lah. Nah ini dia fakta-fakta yang korang kena salin dalam hati dan bertindaklah sederap yang boleh ok.

Date : 24 September 2011
Time : 7pm till late night
Venue : Cabana Club, Johor Bahru

Apa kakjem??? 24 hb... Itu macam esok je tu... HAHAHAHA memang esok la tu wei. Jangan terkejut pleaseeee. Gigit kang tahu lah. Makanya silalah bertindak segera ye warga JB sekalian. Juga diingatkan yang kat sana juga ada nanti DJ Shark, DJ Benz and DJ Ken tauuu... Kalau tak kenal memang saje la tu. Nak kena dush dush dush ke apa :p

Masih belum teruja???

Meh tengok macam mana depa punya party sebelum ni? Meriahkannnnnnn...

 

Bukan meriah saje, malahan korang tengok cheque besar-besar bagak tu. Nampak.... Peh teruja gilerrr


Kakjem... KK punya pulak bilakah? Bilakah?



Date : 8 October 2011
Time : 7pm till late night
Venue : Bed Club, Kota Kinabalu


Sila masukkan dalam kalender ye orang KK.

Orang yang bukan orang KK dan JB juga boleh pegi kalau nak pegi ye. Cuma kena panjang langkah la sikit :p.

With the first XPLAY party of 2011 setting a really high mark for hard-partying, the parties that follow are sure to be even bigger and more EPIC! Featuring two mistresses of spin, the dance floor will be filled with seductive sounds against hard-thumping rhythm that will get your blood pumping faster.


Nak pegi???

Nak??

Nak??

Walaupun masuk adelah FREE FREE FREE

1.   Tapi korang hendaklah mengeLIKE XPAX FB Page dulu ye www.facebook.com/xpaxfb
2. pastu register, pastu dapat la pass FREE. Senang giler kan.

3. Pastu check XPLAY app page tu, pilih korang nak pegi KK ke JB atau dua2 pun aci :p
4. Pastu PRINT dan tunjuk emel korang untuk confirmation kat entrance

Senang?

Senang?

Senang?

So apa lagi.


Jom Register sama-sama :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^