Follow Viruspadu

Friday, September 16, 2011

Perempuan Paling Cantik

Alhamdulilah, Hari ini genap lah usia saya 31 tahun. Orang kata perempuan pada umur 31 tahun adalah paling cantik. Maka Kakjem terus feeling cantik boleh? hahahaha (ayat mintak penampar) ...

Terima kasih suami, atas makan malam, malam tadi. Walaupun plan agak kelaut, saya tetap menghargai usaha murnimu itu. :) ... Yelah kita hanya merancangkan, jalan jem dan hujan bukann kita tentukan. Apa pun saya hepiii...


Terima kasih juga atas ucapan besday yang tak putus-putus saya terima di FB dan Twitter dan SMS dan BBM dan Whatapps seawal semalam. Bukan ucapan besday je, nyanyian besday pun saya dapat semalam. So sweet lah.

Terima kasih korang, ingatan korang sangat bermakna. :)

Terima kasih.

Selamat Hari Malaysia juga :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

Fara said... [Reply to Comments]

Selamat hari jadi :)

z a w a n i b a d r i said... [Reply to Comments]

igt hari nie cuti sbb birthday akak :) selamat hari lahir!

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Iye ke, pompuan umo 31 paling cantik.... Wahhh nk feeling gitu gak la....

Tp VP mmg cantik selalu di mata sy.... =)

ella said... [Reply to Comments]

Memang comey sokmo lah kak..

Tia said... [Reply to Comments]

Happy birthday mummy cantik!!!!!!

Tia said... [Reply to Comments]

Happy birthday mummy cantik!!!!!!!

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

hepi bufday kak jem..
akak memang selalu santek lah

Mya said... [Reply to Comments]

dah wish kat twitter, tapi wish lagi la kat sini.
happy birthday VP! :)

Suzila said... [Reply to Comments]

Happy belated besday...eh sbb umur sama so nk panggil ape ni??hahahaha
kite panggil i and u nak???aci kan???
kalau nk panggil kak jem pon xsesuai sbb i lahir sep 6.kikikiki

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

31 muda lagi tu kak jem..
MDT dah 34..sob..sob..sob..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^