Follow Viruspadu

Saturday, September 10, 2011

Saya adelah di Office dan sangat lapar

Siyes lapar beb.
Sumpah tak tipu.

Tak sempat nak sarapan pagi tadi, Bangun-bangun pagi siap2 terus pecut dari seremban ke jalan duta. En.badang ajak makan, tp sentap dengan dia punya pasal konon2 la kan, perut terus kenyang je pasal bengang hahahaha. Sengal kan. Lepas tu merana kelaparan. hahaha. Padan muka ko!

Hati saya sekarang adalah sangat-sangat tak menentu dan mudah tersentuh. Sangat memencikkan perasaan ini tau. Mungkin sebab saya lapar maka sebab tu saya cepat tersentuh. Ini betul2 masalah keturunan ni hahahaha...

ok jap nak pegi pitam dulu. jap lagi kalau saya rajin saya update lagi. saya nak test sistem daaa...

Korang mesti pegi openhouse hari ni kannnnnnnn... sob sob sob #sentapsemula dan #pitambalik

Lapar Mek-T Plak dah 

  Hasil edit oleh LeNsA GenJi X






Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^