Follow Viruspadu

Tuesday, September 13, 2011

Terlalu suka tapi terlalu mahal

Memang saya nak cari baju gini. Hari tu jumpa takde lak saiz. Sentap betul. Yang ni saya tengok kat guess midvalley ni. RM599 ok. Pitam namplohkali pun tak mampu beli tsk



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

8 komen[s]:

amirnawawi said... [Reply to Comments]

Xpe kak beli pom..alah membeli, menang memakai.. Alih2 kita yang pokai.. biar papa asal bergaya..he3

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

angkatje..mintak mr hubby belanja...hik3

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe sy pun tak mampu kak mahal sgt baju ni.. biarlah cari yg padan dengan poket :P

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

klo kt time square ade kot...dluu lerr N pnh jmpe..

Cho Zila said... [Reply to Comments]

memang cantik patung tu pakai.. kalau dah suka rembatjer... tapi kalau rasa tak berbaloi tak yah cari yang lebih kurang cam sama tapi harga murah...

A Girl Like You said... [Reply to Comments]

Beli je, beli je! GUESS! My fav! ;) sekali sekali takpe...

Suzila said... [Reply to Comments]

Ish...sama harga dgn handbag ari tu beli kan??kuikuikui
sambo je kak VP.

Oreo said... [Reply to Comments]

kat time square banyak gila baju macam ni kak jem baru RM29.90 hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^