Follow Viruspadu

Wednesday, September 07, 2011

Tetamu Pertama

Rumah saya jarang la ada orang sebab saya jarang ada kat rumah. Eh! hikhikhik. So bila saya takde, maka siapa pulak la nak datang beraya ye tak. Saya teringat sampaikan jiran2 nak menjemput datang kenduri dorang pun berlolah tgk kitorang pagi2 keluar nak pegi keje tu, pagi2 dah stanby nak menjemput. Perbuatan yang comel betul jiran2 tetangga kakjem ni kan. Kalau saya, kalau dah takde tu, tak kuasalah nk jemput dah hahaha.

So semalam lalok bgtau, ada orang nak datang raya, terus neves hahahaha... padahal bukan siapa-siapa pun mertua saya je kekekeke :p over kau kakjem :)



So siapa next nak bagi saya neves lagi. Silakanlah. Yang penting kalau nak datang raya, silalah roger awal ok. Kalau dah sampai pagar rumah pink (kena ckp ke warna pagar??) konon2 kejutan kan, ha raya la ko dengan pagar tu hahaha sbb saya kan jarang ada kat rumah. hehehehe...

Ok roger awal ye. Kalau takde no fon, komen sajork di FB :)

Today :p



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

me suya said... [Reply to Comments]

auww auww makin ayu tokey butik ni :P

ella said... [Reply to Comments]

nak g beraya kat umah pagar pink jgk lah nnt..=p

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya akak vp jelita. maaf zahir batin kalau ada salah silap..

kalau saya datang beraya saya bawak 1 bas agak2 neves tak? :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^