Follow Viruspadu

Sunday, September 11, 2011

Video lama exora saya

Ini sebenarnya video dah lama saya buat dulu. Masa saya buat ads untuk exora. Masihkah korang ingat. Tapi saya tak pernah share kat blog kan. Semalam kan saya adalah kalut menengok youtube lagu ungu la kerispatih la apa la. Ternampak pulak balik video ni. So terasa nak share :p

Ini video yang pertama saya edit beria-ria ok. Walaupun hasil dia tak seberapa hebat macam korang bikin, almaklumlah hasil kerja kelamkabut la katakan (alasan). Sila la tengok kalau punya kesempatan :p Kalau nak gelak pun sila lah menjaga hati ku ok :p






Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Just.wanie said... [Reply to Comments]

eh dah penah tgk la video ni tp lupa kat mna ahahahha mencik!

comelnyerrrrr suara sepetttt!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^