Follow Viruspadu

Thursday, September 08, 2011

Walaupun bukan baru

Semalam balik kerjaan, seperti biasa en.laloque jemput saya dan saya masuk dalam kereta

"ma, papa dah belikan bb nisa"
"haaaa?"

muka terkejut tak boleh blah

"kenapa beli?"
"mama tahu tak, nisa hari2 mintak enpon kat papa, sian dia"

huh

perlu ke? anak baru kenal huruf kot, nak bbm mama pun tak reti kot (cakap dalam hati)

"kenapa ma, tak boleh ke?"
"takpelah dah beli"

sabo je laki den ni tau. malam tadi dah tgk dah bb tu, walaupun bukan bb baru. but still tak perlu saya rasa.

tapi saya ada satu pengajaran daripada cerita ni...





kalau saya hari2 cakap nak mazda5 mesti en.laloque tak tahan lalu TERbelikan jugak? betul tak? betul tak?

ok mulai hari ni, saya nak cakap hari-hari

"papa besday ma dah dekat ni, nak mazda5 pa"

lalalalala... i likeee...


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

8 komen[s]:

Misshy Innz said... [Reply to Comments]

peghh ~, pengsan lahh abang laloque gini . haha xD

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

walauweh cica dah ada BB sendiri..kelass
hehe

Kalau belum terlambat nk ucap selamat hari raya to VP.

Ana AzNuRuL said... [Reply to Comments]

saya pun rasa tak perlu lagi..beli buku banyak2 takpe la kot..cuma pandangan peribadi =)

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

hik3..aminnn....nanti time birthday dptla mazda tu...

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

kita tgk..penangan anak kuat ke penangan bini..??

lily lotus said... [Reply to Comments]

hik hik! terbaiklah, hari hari gi zikir kat telinga dia ekk

cik gObu said... [Reply to Comments]

wahhh untungnya nisa...nk jd anak angkat lh..nnt dpt bb gak heheheh

sweethOneY said... [Reply to Comments]

kelasss cicaaaa kecik2 dh ada BB. tp mmg tak perlulah kak :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^