Follow Viruspadu

Monday, September 26, 2011

Without Make Up

Entry tertunggak la macam biasa :p

Minggu-minggu lepas dapat call daripada nuffnang jemputan utk hadir bengkel Maybelline. Saya adelah double triple teruja ok. Yang pertama adelah event ni jatuh pada tarikh besday saya ohlala. Kendian adelah saya adelah sangattttttttt teringin nak hadir bengkel mekap-mekap ni. Siyes teringin ok. Almaklumlah sebelum ni kan saya mekap asal ado je. So tak pernah tahu la macam mana nak mekap dengan sebenar2nya betul. 

Maka namblas hari bulan adelah tarikh yang sangat dinantikan :p selain daripada bercotiii dan menanti hadiah hahahaha.

Nuffnang juga dah pesan yang, takyah pakai mekap dari rumah. Maka kitorang pun muka gonjeng-gonjeng aje la dari rumah. Tak pakai secalit mekap pun. Habis la nampak jerawat seketul di dagu. hetchu. Time ni la nak jerawat pun kan. Menggeramkan.

Seperti biasa, dihantar oleh en.badang penyelemat. HERO seumur hidup. :)
Ok, inilah wajah sembab saya, mata pun macam tak terbukak :p


ceera n me :p without make up


ok sambung nanti...

walaupun lepas mekap pun muka saya macam tu jugak sebenarnya. tapi takpelah. korang pura-pura saspen je lah ye hehehe.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Mel's Tale said... [Reply to Comments]

ala kak jem ni potong stim betul la....saspen orang dibuatnya. Tapi cam biasa la....walau kena tunggu pun sanggup...kak jem punya pasal..I rela..;-)

Aida Azryn said... [Reply to Comments]

la. bersambung?:P

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

kak jemmmm baju adalah super lawa!! boli mano??

Farida Amira said... [Reply to Comments]

tanpa make up pun cantik :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^