Follow Viruspadu

Tuesday, October 18, 2011

2 kali kena langgar

Semalam tengok berita pasal budak 2 tahun kena langgar. 2 kali pulak tu. Pastu orang lalu lalang buat tak tahu je... Sangat sedih... Kenapa sampai sangat hati orang yang lalu dan pandang je budak ni... Dah la umur 2 tahun sebaya dengan anoi. Terus bertambah sedih. Malam tadi saya dengar cerita budak ni dah meninggal. Ntah. Betul ke salah. Tak pasti. Yang pasti saya adelah sangat sangat sangat sedih.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Nadiah said... [Reply to Comments]

akak sy tak sanggup tgk...tgk separuh je...samainye hati diaorg buat anak kecik mcm tu....

zureen said... [Reply to Comments]

Mmg sedih sangat... merundum jiwa.. dah sebaya dengan anak kita... terus usap perut lepas tgk video ni...Minta2la dijauhkan dari terjadi pada keluarga kita

Mrs.Imran said... [Reply to Comments]

nampak sangat org keliling buat hal masing2...sayup rasa hati...

Nanak said... [Reply to Comments]

dah kena tangkap driver van n lori tu kan..mmg bangang sungguh org yg lalu lalang takde hati nak tolong budak tu..dorg mmg takde perikemanuasiaan langsung..geram sungguh!

lily lotus said... [Reply to Comments]

dahlah jadik main news kita semalam, sian budak tu nasib dia malang sampai camtu sekali. semoga tak berulang lagi dan orang sekeliling kena lebih peka..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

ntahnye..kat malaysia ni baru langgar belakang bontot keta je semua dah sibuk nak tgk...sampai jalan jadik jem...
kalau kat negara sana.... mcm anjing kurap je dorang pandang ek kejadian camni....
hati jenis apa la gamaknye dorang tu...??? (saya mmg tak leh terima langsung apa alasan yg dorang bg..) mmg emo habis bab2 gini....

budak kecik tu masih koma, tp stabil. Driver van ngan lori tu dah kena tangkap...

makan hati betul tgk kejadian mcm ni, bila takde manusia berhati perut, yg dtg membantu... pangkah terus negara china!! kot pegi negara dorang, kalau berlaku apa2...confirm sekor2 takkan dtg menghulurkan bantuan...so beware la....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^