Follow Viruspadu

Tuesday, October 25, 2011

3 perempuan Jambu :p

Ada yang rikues dah lama benau saya tak masukkan gambar nisa dengan anoi dalam belog kan. Memang dah lama kot kan. Asik la muka mama dia aje yang tergedik-gedik di sitewww.

Maka ini la saya, nisa dan anoi ahad lepas. baru lepas shopping. dan berhenti makan malam dulu sebelum balik rumah. Plannya mcm biasalah kalau petang ahad kan, konon nak pegi ronda-ronda taman bagi ikan makan. Tapi last minit saya cancel sebab ada benda nak beli.

So bila saya nak membeli sesuatu, nisa dengan anoi pun ligat la nak membeli jugak. Mujur la mintak buku warna aje. So selamattt...

Ok perkembangan anoi sekarang kan. Dia dah petah sangat dah bercakap. Dah macam kakak dia dah. Rasanya tiap-tiap malam saya tergelak dengar anoi bercakap. paling saya tak tahan ada satu malam tu. Saya macam merajuk la dengan en.badang. so macam merengek la sikit kan. Kata manja muahahaha dush!

Tetiba anoi pun mengajuk saya...

"ayanggg... ayanggggggg... ayanggggggggggggg"

dengan lengguk harkat semua sama ok. Hetchu anoi hahaha. Sampai hati ajuk mama tau. mencik.

Saya daripada nak sentap dengan en.laloque masa tu terus asik tergelak aje. Sebab anoi ulang cakap "ayang" tu banyak kali ok. Lepas cakap buat gaya gedik sekali pastu gelak-gelak. Giler noti budak ni. Memang sebijik perangai mama dia lah. Kuat sakat orang :p

nanti kalau ada masa dan peluang, saya amik video anoi membebel ok.

update: Nisa 4 tahun. Anoi 2 tahun.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

pizet said... [Reply to Comments]

hahaha hetchu...sakan yer anoi bila nak dapat anoi? oppss

ieyka02 said... [Reply to Comments]

kiut la anonoi nie taw..kak amek la vid anoi taw...mau tgk la..hheehe..

Suzila said... [Reply to Comments]

VP...yg nisa brp tahun erk??anoi mcm dlm 2year old jer.betul ker nih??i guess only =)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

kejap jer dah beso si anoi nie... mesti petah mulut dia borak kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

suwittnyer anoi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^