Follow Viruspadu

Friday, October 28, 2011

Bali ke?

La... ingat ye kau jemah nak sambung cerita bali ni. ahak ahak ahak

Yelah, kesian pulak tengok gambar-gambar Bali ni terbiar tanpa kenangan kan.

So... kali ni saya nak share beberapa gambar masa saya pegi Tanah Lot. Orang kata kalau pegi Bali, Tanah Lot adelah tempat yang mesti pergi lah. Boleh tengok matahari terbenam. Cantik. Orang katalah. Pandangan saya sendiri yang tak berapa pandai menikmati matahari terbenam ni. Biasa-biasa aje kot. Ntah. Saya la rasa. Maybe terlalu ramai orang sampai saya rimas. Maybe sebab badan dah penat so tak pedulik. Banyak kemungkinan la.

 Berlaku untuk 1 orang
Wisatawan Asing
Rp10,000.00

Mula-mula baca "berlaku untuk 1 orang" saya rasa macam... OMG OMG OMG ... lainnya rasaaaaaa..

Oklah rasa nak gelak la. Tapi bila di translate kepada omputih. Ada logiknya lah jadi ayat gitu hahahaha. Yelah kena faham bahasa orang la kan. Orang kalau dengar bahasa kita pun rasa lain jugak kot.

Orang-orang kat Bali ni kan, kalau kita cakap je dari Malaysia. dorang akan cakap apa tau. "oooo upin dan ipin betul betul betul" HAHAHAHA... semorang kat Bali ni minat upin ipin tau. Saya pulak bangga. Tabik aaa sama upin dan ipin mengharumkan nama Malaysia. :)

Menggemar jagong tongkol. Kalau nampak mesti beli punya


Cantik tak? Cantik tak?




Masa kat tanah lot ni saya capek sekali. Saya memang tak minat nak jalan dah. Sebab masa dengan andrew hari tu saya dah pusing habis dah. So malas la nak ulang lagi. So saya lepak kat tembok mana-mana. En.laloque la pusing-pusing amik gambar. Kaki dah penat sangat dah wei.

So lepas tu, kitorang terus bagitahu supir, cancelkan semua plan yang sepatutnya dah plan malam. Terus hantar kitorang balik hotel je. Tak larat weiiiiii... Hanimun mana boleh penat-penat kannnnnnnnnn. eh!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

ingatkan entri bali panjang.... tengOk2 gambar... sekali tu, itu aje?

huhuhu...

i want more...

;D

Pharmalif said... [Reply to Comments]

Teringin nak ke bali satu hari nanti, tapi terpaksa pg Bandung dulu la. hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^