Follow Viruspadu

Wednesday, October 12, 2011

Gigih tak iols?

:p



Ayat Kenyit Mata: Kalau time ni bos besar lalu kan best. Tengok kakjem kemain rajin bekerja lagi. Konfem lepas tu kakjem naik gaji 50% punya. Konfemmm... Konfemmm...



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

Ninie said... [Reply to Comments]

sokmo baca je x komen.. hari ni nak komen laa.. rajinnya kak jem yer.. pc lg.. laptop lg.. kompem naik gaji tahun depan!

Mrs.Imran said... [Reply to Comments]

ish ish...sangat gigih...anak sapa la nih?..

mommyNadia said... [Reply to Comments]

Hi Kak Jem!
1st time nak komen blog akak ni..Nadia ni, ahli geng ciwawa aritu ;)

Neway,mmg maveles kalau dah 2laptop..dasat u!!

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

guna email lotus notes jugak yer kat ofiz :)

Umi_Aliesha said... [Reply to Comments]

Mah...tak lama lg mmg boss dok sinun kan...silalah tunjuk kerajinan itu...hihihihi..selamat dgr bebelan dia yer...hahahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^