Follow Viruspadu

Wednesday, October 19, 2011

Glory glory Man Utd

Glory glory Man Utd ,
Glory glory Man Utd,
Glory glory Man Utd,
As the reds go marching on on on!

Siapa penyokong Man Utd, memang hafal kot lagu ni kan. Saya yang minat suam-suam kuku ni pun dah boleh hafal dah :p. Nasib pemain hensem-hensem. ahak ahak ahak.

Terlalu minat? Sebab dorang main secara terbahek? Atau minat sebab ensem aummm? Atau minat sebab dorang selalu menang? Atau minat sebab dorang berbakat besar?? Atau minat sebab mereka bermain tak pernah menghampakan?

Terlalu minat sampai terasa nak jumpa?

Ada sampai tahap macam tu?

Ada??

Saya adaaa... Memang teringin nak jumpa. Tapi akan daya kan. Saje suka-suka memang tak la kan. So....... alang2 ada peluang ni kan. Macam saya berpeluang pegi Bali 2 kali tu. ehem. Ini la masanya uolsss... Jom la join contest ni. Mana tahu rezeki korang kan. Orang kata tuah ayam nampak di kaki. Tuah kakjem nampak kat Bali wahahaha. tetiba sangat. Tuah korang siapa yang tahu???

Korang tengok dia hadiah macam mana???

Hadiah Bulanan x 2
• Tiket VIP tuan rumah
• Penginapan disediakan
• Tiket penerbangan pergi dan balik
• Melawat Stadium Old Trafford
• Sesi pertemuan (bergantung kepada availability pemain masa tu ok)
• Duduk di atas kerusi pemain bola yang anda minati di bilik persalinan


ok meh saya ulang perkara yang TERPALING BEST adalah korang BERPELUANG untuk BERTEMU dan BERAMAH MESRA dengan PEMAIN-PEMAIN MAN UTD.

Best gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr #Pitam

PITAM seploh kali kalau menang ni HAHAHAHAHA

Mesti dah teruja kannn... Nak tahu macam mana nak menang tak??

Senang je... Ini dia...

Mister Potato The Ultimate Man Utd Experience Contest 2011

Korang kena lah beli Pek edisi Mister Potato Man Utd 

Cara-cara nak menjoinkan diri:

1. Korang mestilah membeli mana-mana perisa pek edisi Mister Potato Man Utd seperti yang tersenarai kat bawah bagi mendapatkan kad kod SMS yang terdapat di dalam produk.

a. Mister Potato Crisps 160g



b. Rice Crisps daripada Mister Potato 130g




c. Ini product baru Mexican Wave Chips 70g.  Ini memang lain dari yang lain, dia punya special crinkle cut lain macam, mcm ombak lanina ahaks... bila makan terasa unik dia. Siyes. Saya rasa macam gigit dia pun pehhhhhhhh... makan tak boleh berhenti. Siyessssss... Ada 4 perasa Hot & Spicy, BBQ Fiesta, Mexicana Cheese, Viva Seaweed. Ofkos saya paling suka adalah Hot & Spicy lol. dah tekak melayu kan. Pedas jugek haku pilih. Well.




Jadi, bila korang dah beli salah satu product kat atas, korang akan dapat Kod Kad SMS  macam gini roman eh:




Ok step pertama udah selesai. Maka lepas tu. Korang kena la ikut arahan-arahan yang mudah giler. Ini adalah step kedua ye:

a. Langkah 1 – Jawab satu soalan ringkas dalam Bahasa Malaysia sahaja (seperti yang dinyatakan pada pek) dan hantar penyertaan menerusi SMS dan/atau online (percuma) bersama kod SMS.
b. Langkah 2 – Tunggu respons dan tunggu arahan seterusnya...

Klik Enter Contest :) 

Ikut aje arahan kat sini. Sap sap soi

Kalau saya sat lagi, memang saya join pakai ONLINE uols. Rekemen sangat korang join Online jugak kot, Sebab Free Free Free Freeeeeee :p

Amacam? Senang???

dan Step ke tiga adelah korang boleh hantar penyertaan pakai SMS atau pun online sajork

Senang giler kann... Nak Duduk di atas kerusi pemain bola yang anda minati di bilik persalinan tak???? ahak ahak ahak. So apa lagi uols.


Jadi sebelum apa-apa. Ada beberapa perkara yang korang kena tahu antaranya adelah:

Setiap kod SMS yang tersedia hanya sah untuk satu (1) penyertaan dan KAD KOD SMS harus disimpan sebagai bukti pembelian jika kemungkinan peserta diumumkan sebagai pemenang oleh MDD. MDD berhak menyingkirkan mana-mana peserta yang gagal mengemukakan bukti berkenaan jika diarahkan sedemikian.

Itu benda biasa kot kan. 



Makaaaaaaa... hadiah yang saya sebutkan kat atas yang teruja aummmm tadi. Best sampai rasa nak pitam doploh kali kannnn. So... hadiah dia mcm ni ni. Ada 2 orang pemenang setiap bulan. So hadiahnya adelah yang saya sebut kat atas tadi lah

So ada 4 bulan maka ada 8 orang pemenang bertuah. Jadi korang kena cuba luck wei...
Bulan 1: September 15 September 2011 – 30 September 2011
Bulan 2: Oktober 1 Oktober 2011 – 31 Oktober 2011
Bulan 3: November 1 November 2011 – 30 November 2011
Bulan 4: Disember 1 Disember 2011 – 31 Disember 2011



Kakjem juga nak join contest ni. Mana tahu i bertuah lagi you. Belum apa2 ahkak dah beli dulu. Mesti lah ahkak nak caras korang kan. Ini buktinya



Register yang terpaling penting

Log - in


Dann....


Senang
Senang
Senang
Senang
Senang

Memang rugi tak join

Senang sangat!


 TDDMKA


Nom Nom Nom Nom Nom

Untung. Makan dah la sedap. Untung-untung boleh menang hadiah.
Sambil menyelam minum air :p

contest berakhir pada 31 Disember 2011. tunggu apa lagi.
yuk!




korang BERPELUANG untuk BERTEMU dan BERAMAH MESRA dengan PEMAIN-PEMAIN MAN UTD tau... Tunggu Apa lagi... beli Pek edisi Mister Potato Man Utd Sekarang!!! Jangan tunggu sampai orang lain Menang ok. :p


Klik Sekarang :p untuk maklumat lanjut

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza


TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^