Follow Viruspadu

Sunday, October 30, 2011

Orang Kuching yang Bertuah

Party XPLAY kembali lagi =) heeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Kali ni dekat Kuching pulak korang. Untung lah orang-orang kuching. Ok. Apa-apa hal saya kasik info dulu la ye.

XPLAY @ Kuching

Tempat: Kat Paragon Club
Tarikh pulak: 19th November 2011.

So... berReady la orang-orang Kuching sekalian sobab eh kat event tu nanti ada DJ-DJ yang HOT giler (selain kakjem yang HOT giler kat Jalan Duta ni awwwwww hahaha) ... Ada DJ MALIKA, ada the smokin’ hot DJ dari Russia, dannnnnnnnn top as well as up-and-coming local DJs, DJ Jee Hoe, dan Twilight Actiongirls a.ka. TAG (DJ Xu & DJ Bunga)

Orang-orang Kuching. Meh la tengok betapa syioknya orang-orang Kota Kinabalu punya party XPLAY. Ehem. Nasib la saya kat Seremban. Kalau tak.

Tanpa DJ yang memainkan lagu-lagu yang best. Apa la party ni kan. Terima kasih DJ ahaks

Yeahhh... We want party...

Yeahhhhhhhhhhhh


Memperkenalkan DJ-DJ yang akan memBIG BIG BOOMMM kan party XPLAY nanti



DJ MALIKA
• Salah sorang DJ terbaik kat Russia.
• Has been in the DJ-ing circuit and has played all over Russia at the best parties.
• Is one of the few DJs that has been invited to spin at various countries including Vietnam, Thailand, Egypt, Turkey, Cyprus, France, Italy, Serbia, Bulgaria, Finland, Latvia, Ukraine and many more.
• High sense of musicality as she is a trained pianist. (dah malas translate hahaha)




DJ Jee Hoe
I suka aksi tertunduk malu ni hahaha. Comel je tengok :p

• A KL-native who’s putting House, Disco and Electro music at the forefront of the local clubbing scene.
• Can serve up an eclectic and unique blend of mashed up tunes that consist of anything from ground-shaking beats to soulful rhythms.
• Although he is relatively new to the scene, his novelty factor, coupled with a blend of industriousness and diligence, has already earned him a lot of street credibility.
• Regularly plays in Singapore and Malaysia, and is also the resident DJ for HOUSE THIS?! in Barsonic.
• Has become a well-known face in local party scene that always bring the house down.



Twilight Actiongirls a.k.a TAG (DJ Xu & DJ Bunga)

• DJ Xu and DJ Bunga are part of of the group of DJs that brings the weekly indie night Twilight Actiongirl.
• The Twilight Actiongirl gang brings their own unique flavor to the rogue indie culture, hosting many parties and packing out odd venues – building a name from the underground up.
• Has a broad music policy which covers everything from electro-punk-rock & roll-disco, indie guitar, Britpop to garage rock to ska to classic soul to leftfield electro and all points in-between.
• Twilight Actiongirl won Best New Local Night in local club entertainment JUICE in 2004 and again took the honours for Best Local Club Night and Most Up For It Crowd in JUICE for 2005.


So...

Memang la orang Kuching kalau tak join ... memang saje la tu.
Saya rasa kalau orang semenanjung kalau nak join siap beli tiket flite air asia pun berbaloi-baloi kot. Ehem.



Lagi pun bukan kena bayar ke apa nak join. Memang TOTALLY FREE. uols. PERCUMA. Tapi kena ada pass la kan. Walaupun FREE. Korang kena dapatkan pass masuk tau.

Cara-cara dia sonang aje.

1. Register (register adalah percuma juga ye, Gratis) kat http://on.fb.me/XPLAY11.
Klik Enter k


Klik Paragon Kuching 19 November 2011

Korang just masukkan Nama, IC, No.tel dan emel

sapsapsoi sangat

2. Follow / LIKE Xpax (http://facebook.com/xpaxfb) facebook pages dan Follow / LIKE U.O.X. (http://facebook.com/uoxfb) Facebook pages


Korang kena cepat la, ajak member-member semua. Sebab pass dia kira siapa cepat dia lambat. Lambat kaluuu... nasib engkau la disitu ok.





XPLAY @ Kuching
Tempat: Paragon Club
Tarikh: 19th November 2011.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^