Follow Viruspadu

Monday, October 31, 2011

Persembahan Annisa

Persembahan An-nisa hari sabtu lepas. Nisa masuk 3 persembahan. Siyes apsal saya kat bawah yang rasa bergenang-genang air mata tengok anak sendiri atas pentas. Tak sangka nisa hafal step menari. Oyye, ada yang tanya berapa umur nisa dan anoi kan. Ok nisa 4 tahun dan Anoi 2 tahun. Kalau kakak alesha ada, kakak alesha dah 6 tahun dah.

Nanti saya update penuh ye. Semua gambar dalam netbook. So layannnnnn persembahan nisa bertajuk kampung ku :p




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

13 komen[s]:

puan nina said... [Reply to Comments]

comellll =D

me suya said... [Reply to Comments]

aloloooo
comey je an nisa
alhamdulillah~

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

alahaiiii nisa comel.. tapi awat cam macem :D

marinahunny said... [Reply to Comments]

yg lain tu sume chinese ke..? comelnyeee..

mesti terasa nak nangis kan, sbb anak dh besar dah.. sekejap je ..

SYAF said... [Reply to Comments]

cutenya.....

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

comel2..sgt comel...nasib x tlucut kain batik tu..hiks

Ana AzNuRuL said... [Reply to Comments]

comel la budak 4 tahun menari camtu..

Ietams said... [Reply to Comments]

mmg dia ingat step.. bagus & comel

wildcutecat said... [Reply to Comments]

tsk tsk. x bole tengok. kena blok youtube T_T.

lily lotus said... [Reply to Comments]

hehehe manalah tak touching vp, anak sendiri punya bakat yg kita sendiri pun tak sangka :)

edrina said... [Reply to Comments]

akak tiap kali anak naik pentas sure emo semacam hahaha... sebab, gembira dlm tangis eceh

Miss Moon said... [Reply to Comments]

pandai nyer Nissaaaaaaaaaaaaaa

Mah ai faham perasaan u ...nko ok lagi bergenang ai siap menitik air mata so hover the rainbow hokey

ViLLa QaSeH said... [Reply to Comments]

sweet jek tgk nisa menari...tringat ms zaman tadika dulu..wat prsembahan depan ibu bapa...hihihi...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^