Follow Viruspadu

Friday, October 21, 2011

Sekadar mencuci mata di hari jumaat

Saje je, sebab saya memang dah lama bekenan dengan design beg cenggini. Macam tiga segi gini. Tapi masih tak berkesempatan nak memilikinya lagi. So nak beli pun belum waktunya. Maka kita cuci mata aje lor. Kalau korang kenan dan mampu milik, boleh la sambar (tsk tsk jeles!)

BRONZE

BLACK

PARCHMENT

CoachLover1980 Price : RM890
Style : Coach 16503


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Cho Zila said... [Reply to Comments]

akakpun dah jenuh tengok coachni sebab duk mensurvey ngan kawan akak yang giler beno ngan jenama ini...

Amanina said... [Reply to Comments]

wahhh rm890? hehe boleh bayar sewa rumah kat sini bulan2 hehehe

Suzila said... [Reply to Comments]

I tot it's PRADA =)

oya said... [Reply to Comments]

suke design begitu ek..nak MBMJ..haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^