Follow Viruspadu

Friday, October 28, 2011

Strawberi + Susu

Daripada beberapa hari lepas saya dah cakap dengan en.badang yang saya teringin benor nak makan strawberi campur susu pekat. Rasa dia terlalu-lalu kat tekak saya ni.

Siap buat muka kesian malam-malam kat en.badang suruh dia pegi jasko cari strawberi. Sebab tak tahan tgk muka bini. Gigih la mamat tu gi beli. Tapi takde. Frust giler ok. Sudahnya strawberi jadi buah naga je la. Ish saya suka betul makan buah naga hahaha. Saya boleh habiskan 5 bijik sorang2 jam2 tu jugak tau. Giler lah selera makan saya lately.

Ni nak strawberi plak dah. So balik keje tadi. Teringat. Terus aja cari. Sekali ada. Yahoooo seronoknyaaaa...








Sedap takkkkkk...

Saya makan dulu yeee

Jemputtttt... (ajak-ajak ayam je ni muahahahaha gelak shaitonmm)


- Posted using BlogPress from my iPad

4 komen[s]:

me suya said... [Reply to Comments]

xpenah makan stroberi ng susu pekat.. nk kena try ni... hujung mggu esok naik cameron la gini.. terjebak ng kaka jemah!

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

kak jemah adekah anoi n nisa bakal2 mendapat teman baru? hihihi dah banyak naw teringin2nye tu =p berita baik? hihi

AnaLyana said... [Reply to Comments]

dlm peti tu ada strawberi lebih buat pavlova ari tu, leh jugak makan ngan susu pekat ek..nk try lah!

ceera said... [Reply to Comments]

ni tak ngandung dia punye terasa lalu2 kat tekak. kalau ngandung, time time tu jugak nak. hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^