Follow Viruspadu

Monday, October 10, 2011

Wordless monday gitew

Ehem... Panas panas baru keluar kotak ni... Terima kasih kat kawan saya yang bagi harga special kat saya. Dia memang best giler. Dah la bagi harga special, hantar pulak ke office saya, siap belanje makan pulak lagi. Memang terbaik. Terima kasih banyak-banyak ye.

Ini adalah netbook Hp mini 110-3603tu... Red colour okeh. Lalalala... Eh kata nak wordless tadi kan hahaha terlebih cakap sudah. Ok tu je. Tata.






Ps: cerita masterchef simpan dalam hati dulu ye :p

- Posted using BlogPress from my iPad

4 komen[s]:

zino said... [Reply to Comments]

bila merah yg nampak lagi terserlah kan..

pizet said... [Reply to Comments]

kak jemah wordless..haha ye la tu

lily lotus said... [Reply to Comments]

oh! sungguh bertuah tuan body :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to Comments]

merah tandanya CINTA







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^