Follow Viruspadu

Tuesday, November 01, 2011

Anoi yang kuat membebel

Hari ni balik aje dari kerjaan. Kitorang laki bini terus pecut balik rantau nak jemput anak-anak. Rindu giler ok. Rindu tak boleh blah punya. Rasa macam dah lama giler tak jumpa, padahal 2 hari je pun. Erm tak sampai 2 hari kot, sehari lebih je ahakssssssss...

Biasa kot kan, semua ibubapa pun macam tu kan.

So sampai2 rantau tadi. Budak2 melompat2 depan pintu pagar. Giler punya terharu lah. Sedih pun ye sbb tengok anak2 mcm rindu sangat.

Tengah makan-makan tadi, anak sibuk nak sembang-sembang dengan saya. So saya layankan je la. Dah lama sembang baru teringat nak amik video. Tapi tu la amik video pakai blackberi je, so kualiti suara amat tak memuaskan, macam slow la tak berapa jelas. Kalau korang nak dengar apa anoi membebel, korang kena pakai earphone la jelas sikit.



ok ini anoi. usianya dua tahun.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said... [Reply to Comments]

petahnya anoi... hehe sonok dgr dia sembang ngan mama dia :) rama-ramalah, cicaklah..lalat pun masuk... hahaha siap bebel nenek dia x tahan tu... kaya kaya kaya...

antalya said... [Reply to Comments]

mcm suara mama nye jer yg terlebih byk nih?

Wawa_Nadwa said... [Reply to Comments]

cute sgt!
sonok la ada teman borak.
hee..
;)

oya said... [Reply to Comments]

budak memang comel..musti rindu ngn diorg n telatah diorg kan..

| SUE | said... [Reply to Comments]

kiyut sangat!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^