Follow Viruspadu

Tuesday, November 29, 2011

The Best of Both Smartphone and Tablet in One

Adekah korang tahu yang (version wikiviruspidea) Celcom kini melancarkan Samsung Galaxy Note, the best of both smartphone and tablet in one. (hanya untuk pengguna celcom sahaja ok. Siapa yang tak pakai celcom, sila guna celcom dulu, kalau tak... memang melepas lah peluang keemasan ini)

 Gojes, nipis, mempersonakan, gaya keunggulan 
Samsung Galaxy Note


Kelebihan Samsung Galaxy Note ni apa? 
Ok selain daripada dia canggih tak boleh blah! Dengan Samsung Galaxy Note ni, korang boleh amik nota dengan mudah giler ok. Senang nak buat jadual, nak plan jadual. Sebab tu nama dia galaxy Note kan. Pastu nak main game toksah cakap la, install ajo lah. Anitaim boleh main dengan syioknya.

Lagi yang syiok adalah Samsung Galaxy Note punya kelajuan prestasi tinggi dengan Android 2,3 Gingerbread dan dwi-teras pemproses 1.4GHz. pastu  boleh ambil nota dengan mudah dan cepat dengan S Pen stylus. Kamera dia ada 8 mega pixel belakang dan depan kamera 2MP dan boleh save kerja-kerja or aplikasi ke game ke memori dalaman 16GB, upgradable untuk 32GB dengan microSD.

CELCOM IS LAUNCHING THE SAMSUNG GALAXY NOTE! telah bermula pada  11 November 2011 kat Pavilion KL (La Bodega); JUSCO AEON Tebrau, JB; Queensbay Mall, Penang. So... Meh tengok apa yang celcom boleh bagi best plans dan deals untuk korang ...

Kini dengan Plan Celcom Exec korang boleh didapati dari serendah RM1, 368. Daftar untuk Nota Galaxy Samsung dengan pakej terbaik dengan rangkaian terbaik:

Samsung Galaxy Note
RRP : RM2299
Celcom Exec 50
+ Celcom
Broadband mBasic
Celcom Exec 50 + Celcom Broadband mAdvance
Celcom Exec 250
Monthly commitment
RM88
RM108
RM250
Data volume
1GB
3GB
5GB
Upfront payment
RM300
RM300
RM600
12-month contract
RM1,818
RM1,778
RM1,668
18-month contract
RM1,748
RM1,698
RM1,368


Tak rugi kot, Celcom memang dah diakui merupakan rangkaian terbaik kat Malaysia ni. Rangkaian meluas kat mana-mana tempat kat Malaysia ni. Dalam bangunan mahupun luar bangunan. Celcom menawarkan rangkaian kualiti yang terbaik, sama ada mesej, panggilan suara, panggilan video, melayari web, e-mel, dan dan video streaming dengan sambungan stabil. Yang paling penting Celcom memberikan plan terbaik dan kita semua mampu dimiliki yang sesuai dengan keperluan kita kannnnnnnnnn.

Keterangan lebih lanjut pakej-pakej Samsung Nota Galaxy dengan Celcom klik http://www.celcom.com.my/smartphones

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^