Follow Viruspadu

Tuesday, November 08, 2011

Cuti Kecemasan

Hari ni saya terpaksa amik cuti sebab kena jaga anak-anak. Ummi dorang ada hal pulak. Rasa pelik je sebab cuti bersambung-sambung. Macam lama giler cuti hehehe.

Saya plan nak bawak anak-anak sarapan kat luar. Tapi si nisa tido tak bangun-bangun pulak lagi.

Saya rasa lain je, sebab plan nak keluar sarapan dengan anak-anak tanpa en.badang kan. Kiranya rasa macam perempuan2 keluar berjimba pulak hahaha padahal keluar sarapan je. :p Macam best hikhikhik. Dulu pernah berangan keluar dengan anak-anak gini.

Tunggu besar sikit, nanti kita perempuan2 gi shopping sama-sama plak ye.

Oh sangat best.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

RieNa said... [Reply to Comments]

saya selalu berangan, nanti nak g shopping dgn anak dara saya, nak gi facial, spa sama2, pastu gi dgr kuliah kat masjid sama2, byk benda bleh buat sama2. best! mcm tu lah bila ada anak pompuan,tmbh2 anak sulong.

suw said... [Reply to Comments]

hik hik hik.. ala2 geng la kak..best tu :) nnti sume pink kuar..

GnieSyazni said... [Reply to Comments]

sangat best shopping gugurls je :)

Lovely us said... [Reply to Comments]

vp..

memang best kan.. ai pun verangan bila anak dh besar.. g manicure and padicure sama2..kekeke

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

x lame lg g sopim same2 mst best..

oya said... [Reply to Comments]

ala sweet nya..mak sporting gitu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^