Follow Viruspadu

Friday, November 11, 2011

Giler punya mengantuk ni

Kelmarin saya tak tido.

Semalam saya tido.

Malam tadi saya tak tido.

Maka, saya sangat tak sabar hari ni berlalu untuk tunggu malam sebab saya nak tidoo. Giler kentang punya ngantuk ni weiii...

Gara-gara siapkan esaimen last minit la ni kan. Padan la muka haku. Korang nak tahu bila esaimen saya siap? Bila saya submit esaimen saya?. Tu diaaa... Pagi tadi atas bas ok. Gigih tak gigih la. Mujur jugak la saya dah beli netbuk kan. So kecik la sikit nak letak atas peha siapkan pun. Bayangkan kalau pakai laptop pink tu. Tertonggeng2 atas bas tu. ceaaa... ntah kenapa la kena tertonggeng2 kan :p . Lebih mencabar sebab bas tutup lampu. kecik besar kecik besar mata saya menengok skrin. nak mencari butang keyboard. Pehhh betul2 tercabar kehebatan ah kiranya.

Tapi lega la sebab setel jugak.

Sebenarnya boleh je siapkan dalam kul 2-3 pagi tu. Tapi saya tak sedar apa yang saya taip. Bercelaru hahaha. Sudahnya masak megi. Makan. Makan aje la peneman setia kan :p. 4.30 pagi dah kena siap2 nak pegi keje kan.

Oyye. Semorang suka dengan tarikh hari ni. 11.11.11. saya pun suka. Sebab nombor 1 adalah nombor bertuah saya. Tak tahu apa yang bertuah hari ni. Adakah ada atau takde. Tunggu dan lihat. Yang pasti pagi ni saya ada meeting dan hari ni pasti hari yang sangat panjang.

Salam jumaat semua.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^