Follow Viruspadu

Tuesday, November 15, 2011

Kali pertama

Hari ni adalah kali pertama saya gi kerja pakai seluar ahaks. Dah lama giler saya impikan nak gi keje macam ni okeh hikhik. Sejak keje gomen la kan. Masa keje swasta dulu memang hari-hari la ko pakai seluar.

Sebelum ni ada gak saya dengar2 yang office baru saya ni dibenarkan pakai tapi saya tak yakin la kan. So semalam saya download kod etika office saya ni. Then sekali nampak kod etika pakaian memang ada gambar pakai seluar bagai. Yahoooo. I likee.

So plan hari ni la nak pakai. Tapi masalahnya bangun lambat la pulak hahaha mencik ok. Pakai tapi tak proper la kot hari ni. Rasa macam baju seluar tudung tak mecing pulak. Takde la x mecing sangat tapi macam tak berapa lah. Mcm rasa selekeh. Korang tahu tak perasaan tu mcm mana?

Ok tu je. Hari ni saya akan melalui kursus saya lagi. Harap2 semuanya berjalan lancar seperti yang diharapkan.

8 komen[s]:

mama maman said... [Reply to Comments]

mama selalu berasa perasaan seperti itu..:)

hhhuuuu.. selebek dan selekeh semacam je..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said... [Reply to Comments]

selamat berkursus...

Suzila said... [Reply to Comments]

saya tau...hehehhe nyampah nk jumpa org nyampah nk tunggu habis waktu kerja sbb saya xconfortable =)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

x mecing pon kak vp ttp hotz gtu..

jedi said... [Reply to Comments]

org perempuan mmg sgt particular pasal penampilan....bini aku pun cenggitu...

DaniaHunny4915 said... [Reply to Comments]

Pakai seluar senang nak gerak kak...dah try skali, hari-hari mau la nanti.hehe..truskan usaha kak. :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehehee saya kalau bangun lambat mmg main capai je apa nak pakai. Lantak situ

mommyNadia said... [Reply to Comments]

Gambar sket kak jem;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^