Follow Viruspadu

Thursday, November 17, 2011

Kegilaan Terhadap Buah Naga

Tiap kali saya update status yang saya teringin nak makan buah naga kat fesbuk je mesti ada yang komen "ehemmm ada apa-apa ke kakjem... anoi nak dapat adik ke?"

wahhh terer nya korang... mcm mana korang boleh tahu ni... hebat ooo...


HAHAHAHA

Takde lah... gurau je hikhikhik. Takde bukan sebab tu. Memetik kata-kata tokti. Perut saya ni tak mengandungi anak, tapi mengandungi lemak.

Cuma saya suka pulak makan buah sekarang ni. Saya sendiri tak pasti kenapa. Mungkin faktor umur menyebabkan selera bertukar eceh.


Biasanya saya teringin nak makan malam-malam la. waktu saya online mcm tu. Time online mulut nak ngunyah je kan. Dasar kuat makan. So kalau buah takde mula la merengek-rengek sebelah telinga suami lalalalala

Kesian en.badang sebab selalu melayan. Kalau malam... malam jugak la dia keluar. Kadang-kadang saya malas follow so dia keluar sorang. Terima kasih sayang :)

Sedap giler kan buah ni... Korang suka tak???

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

.::Lynn::. said... [Reply to Comments]

suka yang isi merah...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

suami yang rajin melayan karenah isteri mmg terbaik !!

jedi said... [Reply to Comments]

sedap tu buah naga....tapi kalo kena yang masam, memang x tahan..

Aleeya (Yaya) said... [Reply to Comments]

kita serupaaa..suka gak buah naga...ley abeskan 2-3 bijik sorg je mkn =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

buah naga mmg sedap.

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

dulu tak suka
tp bila sekali dah rasa..hari2 pun mau :D

lagi sedap kalau dibuat desert

armouris said... [Reply to Comments]

lagi info tentang buah naga - Khasiat Buah Naga







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^