Follow Viruspadu

Monday, November 21, 2011

Nangis tengok ni

RM20 instead of RM42 for Chocolate and Vanilla Cream Profiterole Tower (28 pcs) at Profiteroles Cafe, Solaris Dutamas. Take away only [52% OFF]


Dah la dekat giler dengan office kakjem. Cuma kalau saya gi sana susah sikit la kan. Kena ada orang bawakkan lah. Terasa nak beli je. Kalau beli. Kena booking 2 hari sebelum. Cemana ni. Kena beli tapau. Erm... siapa nak bawak kakjem gi deting kat Solaris Dutamas. Yuk :p



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Heheeeee apa lagi kak jem beli jgn tak beli

mamamierul 'n' icha said... [Reply to Comments]

jgn lupa jemput kita skali erk kak jemah...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said... [Reply to Comments]

sodap!!

Sumijelly said... [Reply to Comments]

apa lagi.. beli la...hik3

Sumijelly.com

Cik Amyra said... [Reply to Comments]

fuhh mlelehh air liukk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^