Follow Viruspadu

Monday, November 28, 2011

Sekadar gambar

Ni antara gambar-gambar dalam iphone saya, percutian di melaka. Terima kasih tuan rumah atas layanan yang super best itu. Terharu.

Saya dalam kereta ontheway balik ke seremban. Tak sabar nak sampai rumah sendiri. Rindu kat bilik sendiri. Rindu kat katil sendiri. Dan rindu nak tengok 393 cerita korea hahahaha.

Esok kerja. Dan esok saya punya mesyuarat. Dan esok saya plan nak puasa. Jom. Siapa nak puasa sama-sama dengan saya?

Entry penuh percutian later-later ok. Tata.

1 komen[s]:

Cik Amyra said... [Reply to Comments]

Melaka ^^
bangga jap. hahah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^