Follow Viruspadu

Tuesday, December 06, 2011

Apartment Yang Dicari

Mohon bantuan...

Saya bantu rakan saya dari Brunei... Jika kamu punya info, mohon share dengan saya di komen ye.


Kawan saya dari Brunei akan turun KL selama 2 weeks pada ahad ni. So dia sedang mencari apartment yang NICE (keyword) untuk stay selama 2 minggu. Kalau boleh NICE  dan sedap mata memandanglah.

Kalau korang tahu ada siapa-siapa punya rumah yang memang buat utk rumah singgah ke? Share ek kat komen. Nanti member brunei tu akan baca komen korang. InsyaAllah.

Saya cuma membantu.

Dan bantuan maklumat korang, saya dahulukan dengan [kissmolot] wahhhh hahaha :p



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

DRaqil said... [Reply to Comments]

salam, saya ada homestay teres 2 tingkat...boleh email saya di fiza102743@yahoo.com kalau berminat

Mama_anggun said... [Reply to Comments]

selain dari apartment...transport dia nak tak? saya ada service transport...kalau nk berjalan area KL ke mana2 la...Exora siap ngan driver...hehehe...

boleh emel saya di mamagirl@gmail.com kalau berminat

ps: sy silent reader vp

aniszshahira said... [Reply to Comments]

http://www.facebook.com/pages/KristalHomestay/143266045773862?ref=ts&sk=wall

tapi di area shah alam







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^