Follow Viruspadu

Thursday, December 08, 2011

Besday Berturut-turut

Tetiba saya teringat yang masa saya kat gambang hari tu, nisa call saya. lepas tu dia cakap

"nanti kakak pegi sana, kakak buat kejutan dekat mama, lepas tu kakak sambut besday mama ye, boleh tak mama?"


HAHAHAHA dia ingat boleh suka-suka hati sambut besday bila-bila masa terfikir nak sambut ke? HAHAHA... Tapi macam biasa, saya iakan aje.

Ok ini adalah pada hari anoi terpatah giginya. Saya ada amik video sembang2 dengan anoi suruh tunjuk gigi dia patah tu. Alahai lucu betul saya tengok cara dia cerita. Bila saya tanya

"mana gigi anoi"
"anoi jatuh, pastu gigi patah... sakittt"
"Anoi jatuh kat mana?"
"anoi jatuh kat bilik air rumah opah tu mama"
"macam mana anoi boleh jatuh, anoi lari-lari ke"
"manadeeee"
"abis tu macam mana anoi jatuh"
"anoi lompat-lompat je"

Amboi kau punya jeeeeeeeeeee tu kann... sangat menggeramkan okeh.
 Merah anak kakcik, 7 tahun sudah umurnya.




Kitorang celebrate ala kadar je, setakat makan kek dan nyanyi-nyanyi sikit.

Hepi besday merah. Moga jadi anak yang baik. Rajin tolong mama ye. Boleh jugak jadikkan makdak sebagai idola :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Prettywrite said... [Reply to Comments]

epi bday to merah..makdak mmg patut dijadikan idola..:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^