Follow Viruspadu

Thursday, December 29, 2011

Ini video budak yang rambut tergolek-golek itu

Saya tak pasti pernah share pasal rambut tergolek anoi ke belum, tapi takpelah saya share la lagi hehehe...

Hari tu pun masa saya tengah dukung anoi, tali hanbag saya terjatuh ke lengan daripada bahu. Lalu anoi pun berkata

"mama, beg mama ni asik tergolek golek je"

HAHAHAHA saya memang tak boleh tahan dengar. Sebab giler tak sesuai penggunaan perkataan tergolek-golek dengan ayat situasi. Pastu muka anoi selambe je pulak tu. Konfiden betul perkataan tergolek dia tu kena dengan ayat kekekeke

Ini salah satu video yang saya sempat upload malam tadi. Padahal banyak je kot video anoi. Video dia nangis mcm nak pecah gegendang telinga pun ada hehe. Ok tiap kali saya upload video mesti ada yang tanya umur hehe... Baiklah Anoi berumur 2 tahun dan Nisa adalah 4 tahun.



Situasi:
Anoi suruh saya makan buah berangan
Pastu sembang pasal gigi anoi patah sebab dia melompat2 dalam bilik air rumah opah
Pastu nisa bgtau pasal kat sekolah dia, mama keje kat kota ok. Tak tahan... ayat kota tu... hikhik

Baiklah itu saje nak share kali ni :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Hahaha lawak ok Anoi ni haaa.. Adoilah.

ratna said... [Reply to Comments]

Anak2 u semua petah bercakap...

Alyza Fisol said... [Reply to Comments]

hahaha...lawak tul anoi ni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^