Follow Viruspadu

Friday, December 23, 2011

Kegemaran Nisa

Semalam...

Makan kat johny lagi, sebab nisa nak sangat makan mee hijau dia tu. Order mee hijau mesti dengan air kelapa pulak tu. Over tau. Saya perasan apa yang nisa suka makan sama dengan apa yang saya suka. Hurmm... Memang kuah tumpah ke nasi betul. Degil pun sama hikhikhik :p






Korang nak tengok muka anoi kan.
Ha tu dia. Khas untuk untie-untie yang rindukan wajah budak kuat menangis ni. Saya ada video anoi menangis. Kalau ada kesempatan saya upload hehehe...

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Zuzilawati Othman said... [Reply to Comments]

Ok...tetiba saya sudah kompius mn satu anaoi mana satu nisa =P

badan hampir sama.hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^