Follow Viruspadu

Wednesday, December 14, 2011

Kenangan

Saje-saje tgk entry lama saya, then ternampak video masa nisa setahun lebih. Grrr geram sangat kot
video

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

9 komen[s]:

Amieynna said... [Reply to Comments]

comel nye.. hahaha...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

yes...mengimbas kenangan lama.dan saya pernah baca tgk ini dulu.cumil sgt nisa busy sopink2

Zuzilawati Othman said... [Reply to Comments]

Ya Allah...maha comey ini budak,kikiki kalaulah saya ada anak pompuan cam gini, best xyah kalut nk pilih barang.hahahaha

My SweetPea said... [Reply to Comments]

uih...sibuknya dia memilih...siap bau2 lagik...:)

diana said... [Reply to Comments]

tengok pun tau bijak ..hehheeh:)

si tuan putri kiUt said... [Reply to Comments]

wahhh nisaaa kiutt sgt2....
suka makan sayur eh?

Cho Zila said... [Reply to Comments]

kalau terjumpa video @ gambar lama2 budak2tu rasa rindu ngat ngan masa2 tu...

mamamierul 'n' icha said... [Reply to Comments]

alololoo...kak jemah...cute nyer nisa...pandai tul dier membeli-belah...cam mama dier gaks....ahaksss...

sayazakiah said... [Reply to Comments]

xtahan tgk dia letak 3 sekali sayur sama dlm bakul.. comel gila nisa okay.. mmg comel.. suka sgt tgk muka nisa..

ayat2 skema dia...kalau saya jmpe dia, nak je saya cubit pipi dia pstu ckp bahasa skema jgk dgn dia. hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^