Follow Viruspadu

Sunday, December 18, 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Saya share sikit je dulu ye, lagi pun ni semua daripada kamera ceera. Saya save semua gambar dari kamera dia sebab saya tak bawak kamera :p

Banyak cerita disebalik tabir saya hadir ke Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 ni, dan ada jugak terfikir macam tak jadi pergi hehehe.

Dan akhirnya saya berjaya jugak hadir :p Nanti saya cerita panjang lebar ek.







Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

marinahunny said... [Reply to Comments]

xiaxue ke tu? huk aloh kecik molek je rupenye...comel :)

Aida Azryn said... [Reply to Comments]

wahhh best dapat p sana. :B

ReeneeRaaid said... [Reply to Comments]

I pon xde gmbr jugak. terbawak camera lama zaman 5thn dulu.gmbr tak chantek.sigh~ menyesal..

My SweetPea said... [Reply to Comments]

wuuuuuuuuu...angun kak Jem....:)..berbaloi sakit kaki aritu...hehe

Shahrul Hairy Shaharuddin said... [Reply to Comments]

Salam KAk Jemah!
UUUuuuuuuu!! memang gojes le masa kat NAPBAS tempoh hari, sampai saya tersipu2 malu nak bergambau ngan akak.. heheeh~

Nice meet u! =)

NadyaBubble said... [Reply to Comments]

seronok dpt jumpa akak, cantik akak malam tu :D

A.I said... [Reply to Comments]

cantik2nya kowang..

bukan men lentik pinggang hang jemah. kagom mak! ;)

Hazey said... [Reply to Comments]

sume cantik2.. dah tengok life lagi.. first time jumpa kita sume senyum2 je, next time maybe leh borak2 panjang okay.. nice meeting you beutiful ladies..

elna said... [Reply to Comments]

muka u ada macam sikit2 muka abby abadi yg sekarang dah bertudung....so sweet....:):):)

Wawa Tasliman said... [Reply to Comments]

nice to meet you... :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^