Follow Viruspadu

Thursday, December 15, 2011

Wangi nya kakjem hari ni ahak ahak ahak

Cantikkan botol dia. Suka sangat.

Sebenarnya nak cari gucci flora tu. Tapi tak jumpa la plak kat sini. Hadoiyai sentaphatimaknak. Hari tu masa jalan2 kat alamanda dah test2 dah. Padan muka. Patutnya terus beli je kan. Ternanti2 terus tak beli. Pastu dah terkenang2. Mencik tau.

Seb baik yang ni wangi sangat. Terlalu suka sbb botol dia supercute. Bau dia pun lembut je.

Hurm... Wanginya saya hari ni. Nak bau? Ehem ehem ehem

:p
salvatore ferragamo

7 komen[s]:

Zana Nordin said... [Reply to Comments]

bau dia sweet2 kan VP
tp kalau gucci flora..lagi lerrr wangiiii
idaman hati tu..

dL said... [Reply to Comments]

sayee penggune tegar flora by gucci....................

beshhhhhhhhhh

lily lotus said... [Reply to Comments]

aummmm eh mengaum pulak bau harum kakjem ni :D

ArELeEz said... [Reply to Comments]

uiks! ptt la harum semerbak jer! kak jem rupanya.. ahaks3..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Nyumsss boleh makan Kak Jem tak ?

Zuzilawati Othman said... [Reply to Comments]

Brand ni memang wangi,hikhikhik
Emm gucci flora erk???ok sy akan cuba bau biasa layan chanel-chance.bau sweet gitu @ nina ricci yg botol pink red pon sodap gaks B-)

SAZANA ZAKARIA said... [Reply to Comments]

Dh lama cr perfome ori best..tp xtau..bila lalu jer tepi org, bestnya bau dia, tp xtau brand apa..kesian kn..nnt nk try tgk jgk la gucci flora ni :))







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^