Follow Viruspadu

Sunday, December 11, 2011

Yuna pernah main guli dengan saya kecik-kecik dulu (tipu)

Matiklah semorang ingat betul pulak karang HAHAHAHA

Bukti betapa rapatnya kakjem dengan yuna... well bukan je pernah main guli sama-sama malah pernah main galah panjang bersama (dalam mimpi HAHAHA)
Ini masa saya jumpa yuna masa event vaseline uols. tu lah sebenarnya kali pertama saya jumpa yuna, dan mendengar sendiri yuna nyanyi live. Giler sedap merdu tak boleh blah punya suara dia. Gemersik. Sedap giler weiiiiiiiiiiiii...

Dah la suara sedap. Orangnya nice. Bijak pandai pulak tu. Cantik. Pakej yang terbaik. TERBAIK kan. Sesuai dijadikan IDOLA. Kalau saya pandai nyanyi kan syiok. So korang nantikan kemunculan kakjem punya youtube yang kakjem nyanyi single lagu Close to you, carpenters. HAHAHA... Macam real nak nyanyi. Habis semorang klik butang dislike kang malu je :p

Berkaitan dengan Yuna... (teman sepermainan main guli ahak ahak ahak, masih menegakkan benang yang basah) ... Di bawah program HOTLINK NOW YOU CAN... (kan dah cakap memang ada kaitan dengan kakjem... kakjem pegi bali terjun bunge jumping pun sebab hotlink now you can kan kan... :p)...

Ok jangan melalut sangat ye kakjem. Meh sini kita cerita dengan muka serius. (semua buat muka garang please)




Pada 14 December 2011 ni bersamaan dengan hari rabu.
Yuna akan buat satu konsert single terbaru online tau kat http://www.nowyoucan.my/yuna

Hanya 10,000 orang yang boleh unlock dan tengok konsert single terbaru yuna ni dalam satu masa.
Kepada yang ke 10,001 memang kesian, nasib la tak dapat tengok live. Saya dah book dah ticket saya.

Cara dia senang sangat, Klik YUNA lalu korang akan tengok satu video yuna yang comel. Pastu akan keluar satu paparan merah macam kat atas. Korang cuma klik je kat "BOOK YOUR TICKET NOW"

Lepas tu masukkan nombor maxis or hotlink korang


Lepas tu kena connect dengan facebook ye

Pastu ni...


pastuuu... Klik CONTINUE



Siap!

Lepas tu korang akan dapat SMS.

Saya dah booking ticket muahahaha... gumbira. So saya dah termasuk dalam 10,000 orang itu nanti.

Konserp dia macam ko pegi konsert tertutup la, satu dewan hanya boleh masuk 10,000 ribu orang je. Sama jugak macam online la. Dia hadkan hanya 10,000 akan dpt tgk konsert dalam satu masa. Begitu yeee... Siyes saya tak sabar ok.

Ok ini info general yang saya ulang sekali lagi
Hashtag: #HotlinkYunaConcert



Hashtag tu macam biasalah... korang dah biasa dengan twitter kan. So masa kita tengok konsert tu nanti. Mari lah kita tengok yuna sambil memuji beliau dekat twitter pastu beserta dengan hashtag ni sekali. Macam kita layan cerita noraelena dulu la. Semua pakat twit kan. Best giler.


Tahu kah korang ini adelah Yuna & Hotlink collaborate for first People Powered Concert?

Yuna merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu bersama dengan Hotlink (Malaysia's No.1 pre-paid mobile provider) bekerjasama untuk membawa kepada anda Konsert ONLINE yang pertama.

Saya rasa ini akan jadi SEJARAH. Pertama kali kan konsert online macam ni.

So siapa yang dah book, boleh pre-booked logon dalam jam 7pm - 7.59pm to experience the exclusive viewing yuuhhuuuuuuuuuuu

“I’m really glad to be part of this project with Hotlink. It really is a unique effort to engage and collaborate with the online community. There are a few more fun bits that viewers and the public can get involved in, but we will reveal it when the time comes!” ~ kata kawan kakjem :p

Ok takyah tunggu lagi. Kakjem tahu korang minat Yuna kan. Ok pegi book ticket korang sekarang. Tadi saya tengok dah seribu lebih dah register. Jangan lupa temujanji kita 14 Disember 2011 ni :)

Hashtag: #HotlinkYunaConcert


YUNAAAAAAAA... LOVE YOU
(muka excited tak sabar)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

haha tajuk mmg notty2 manja gitu :P

Suzila said... [Reply to Comments]

Haah...sy cuma dgr dan baca sbb nk joint xboleh kan so...hehehe what to do, kite bukan maxis daaa =P

abah khalisha said... [Reply to Comments]

wah yuna..nak sign..hehehe

Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^