Follow Viruspadu

Wednesday, January 11, 2012

Hello Kitty Jewellery 8GB USB Drive

Hello Kitty Jewellery 8GB USB Drive
Cantik giler!
Sampai kat saya minggu lepas
Sayang giler kot nak pakai

Untung sebab dapat dengan harga RM54 instead of RM89
Sejak ada Milkadeal ni, saya rasa macam hari2 ada jualan runtuh hehehe

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

11 komen[s]:

Cikpuan rara said... [Reply to Comments]

wahhhhh mmg cantek lah kan.tp mst syg nk pakai sbb takut berlian tu jatuh.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Kak jemmmm tang mana pendrive tu ce tunjuk sikit. Lawa sangat lah !

manisz said... [Reply to Comments]

alaaaaaaa tak perasan pun ada jual kat MilkAdeal.. terkilan.. cantik sgt!

nursuhada aziz said... [Reply to Comments]

besttttnye!comel.....jelesss!nak jugakkk ;P

kazmyra afkar said... [Reply to Comments]

pernah beli 8 gb harga 80lebih dpt 30 lebih di mikeadeal.. hebat2..

shark said... [Reply to Comments]

ini kene jaga elok2 ni..
kalu tetinggal kat laptop/pc mmg kojap jer ilang nie:)

Fafau De Craft ( Zana ) said... [Reply to Comments]

wahh..cantik...!so bole beli mcm2 lg laa kt milkadeal yerk... :)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

cantikkk giler kalo ade lagi nak beli jugak lah :)

ratna said... [Reply to Comments]

Jangan...jangan guna. Kalau dah start guna nnt x cantik..he he he..tp selalu gitu la..

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

x nak bagi kiter.hehehe

mun said... [Reply to Comments]

hye salam kenal...serius cute giler.....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^