Follow Viruspadu

Sunday, January 08, 2012

iPhone 4S Lebih Serasi Bersama Maxis

Betul.

Memang iPhone 4S ni memang lebih ngam kalau dengan Maxis.
Lebih Sherasi Bershama dengan Maxis.
iPhone 4S lebih stylo kalau dengan Maxis

Betul.

Tak caya tengok ni Pakej Maxis untuk iphone 4S. Best gilak kan.

[tolong klik gambar utk paparan lebih sedap mata memandang]

*Pelanggan akan menikmati naik taraf PERCUMA dari iPhone 4S 16GB ke 32GB apabila mereka melanggan pelan iValue 4 untuk kontrak 24 bulan untuk 30 hari yang pertama dari tarikh pelancaran.


Jadi... sekarang masih sempat jikalau anda mahukan upgrade PERCUMA dari 16GB ke 32GB. Sebab launching dia baru je 16 December 2011 yang lalu. Cepat tau. Bukan senang dapat pelung cenggini. Takde benda dah dalam dunia ni percuma tau. Bila datang peluang macam ni, kita kena tangkap lah...

Oyye cerita pasal launching iPhone 4S hari tu. Aihhh... Saya sendiri ada tau masa pelancaran tu. Kalau saya dapat kongsi sikit dengan korang macam mana meriahnya event tu. Terpegun saya dengan kemeriahan event yang Maxis anjurkan. Dan saya juga terpegun sebab sambutan terlalu menggalakkan. Bakal pengguna or pembeli iPhone 4s beratur dah macam ulau melingkau atas pagau. Siyes kagum. Saya dengar ada yang dah tunggu dari jam 4 - 5 petang macam tu.

Tapi berbaloi kot dorang tunggu lama. Berbaloi sebab nak beli iPhone 4S kan. Memang berbaloi-baloi sebab amik pakej dari Maxis. :p

Sebab apa berbaloi?
Sebab Maxs bagi plans iValue yang baru dengan the thee highest combined mobile & WiFi data of up to 11GB.

Siapa yang tak dapat hadir pada 16hb tu. iPhone 4S juga boleh di dapati kat semua maxis Centres dan Maxis Exclusive Partners (MEPs) nationwide.

Sekitar event launching Maxis iPhone 4S
Maxis' Management team greets excited customers who are among the first to purchase the iPhone 4S from Maxis.

(From left) Sandip Das, Chief Executive Officer; Raja Tan Sri Dato' Seri Arshad bin Raja Tun Uda, Chairman; Fitri Abdullah, Head of Enterprise and Government Business and T. Kugan, Head of Product, Device, Innovation & Roaming showing the new iPhone 4S.

(From left) Leonard Chan, 16, the first customer to receive the iPhone 4S from Maxis, together with Sandip Das, Chief Executive Officer, Maxis and Raja Tan Sri Dato' Seri Arshad bin Raja Tun Uda, Chairman, Maxis.

Customers lining up to get the new iPhone 4S at Maxis' launch event at the Kuala Lumpur Convention Centre.

Two happy customers with their new iPhone 4S.

Maxis customer service personnel ensuring a pleasant customer experience for those purchasing the iPhone 4S.


Ok memang agak pelik tetiba kakjem korang ni tulis caption dalam bahasa Amareka kan hikhikhik. Harap anda semua kagum :p

Baiklah. Jangan kagum sangat dengan ahkakJem. Mari kita kagum dengan betapa ramainya orang yang nak beli iPhone 4S. Dan korang juga MESTI dapatkan satu (atau lebih jika mampu :p)









Sangat ramai kan.
Terpegun kan
Ramai yang nak memiliki iPhone 4S
Korang jangan fikir lama-lama ok.
Sekarang jugak pegi ke Maxis Center berdekatan :p


Apa lainnya iPhone 4S dengan iPhone 4 tu?
iPhone 4S merupakan iPhone yang paling menakjubkan, penuh dengan ciri-ciri baru yang luar biasa termasuk cip dwi-teras A5 Apple untuk prestasi yang laju dan grafik yang menarik; kamera baru dengan optik yang dipertingkatkan dan resolusi rakaman video 1080p HD yang penuh. Dengan pelancaran iPhone 4S juga datang pelancaran iOS 5, sistem operasi mudah alih yang paling maju di dunia dengan lebih 200 ciri-ciri baru; dan iCloud, iaitu satu set perkhidmatan awan yang percuma yang berfungsi dengan iPhone, iPad, iPod touch, Mac atau PC, untuk menyimpan kandungan anda dalam iCloud dan menolaknya kepada semua peranti anda secara automatik dan tanpa wayar.


Kalau korang nak detail lagi pasal harga dengan plan Maxis untuk iPhone 4S korang klik www.maxis.com.my/iphone, Tapi kalau nak tahu maklumat pasal iPhone 4S je, klik www.apple.com/iphone






Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

CikSembang said... [Reply to Comments]

ahkak tak dapatlah nak hupgrade sebabnya pakai celcom.. tunggulah celcom offer kok ado

Zarul said... [Reply to Comments]

saya masih tak mampu lagi nak pakai iPhone nih







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^