Follow Viruspadu

Wednesday, February 29, 2012

Ini bukan wordless walaupun wednesday

Saya adelah mengidam tuti fruti tak hengat dari bila. Rasanya daripada minggu lepas kot. Saya kan mengandung-kan lemak HAHA (petik jawapan tokti)... Maka lapar dengan kakjem adalah sangat sinonim. (petik ayat kat twitter :p). Sumpah asik lapar je sekarang ni. Dan saya sedar yang seluar jean saya yang longgar langsung tak boleh pakai dulu tu saya dah muat2 dah. Adoiyai. Kakjem dah montok uols. Harap suami suka HAHAHAHA tetiba :p

Maka semalam juga, saya dah tercakap-cakap sikit-sikit nak makan tuti fruti dekat twitter dengan harapan ada orang perasan saya nak makan lalu termembawa saya makan. Tapi oleh sebab harapan saya tinggi sangat nak makan saya terus cc kepada en.badang hikhik. Kelas datin maimon, ko memang terer bab paksa2 orang hikhik.

Teturunnya saya daripada bas dan memasuki kereta.

Badang: Jom pegi pasar malam, ma nak makan apa?
IsteriJelita: alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... (mamat ni buat2 tak faham ke apa?)

Terus makcik buat muka comel pandang luar tingkap.

HAHAHAHA... itu tanda2 protes ok.

Dan hasil protes =
Anoi tak tahan masam, sebab tu muka dia macam nak menangis je tu

Hambek ko! RM64.10

Yang sebenarnya kitorang ada voucher RM50 hikhikhhik. Sebab tu la kitorang amik semua kasik penuh mangkok. So kitorang bayar RM14.10 je hehe. Ada satu lagi voucher RM50 ni ha tak pakai lagi kena pakai sebelum mac. 

Hurm sedapnya. Sedap sangat. Makan sampai muak saya rasa. Sampai tak lalu nak habiskan.

Anoi cubaan posing macam mama :p comel sangat. Sila perhatikan anoi sahaja




Alhamdulilah. dapat jugak makan yang di idamkan. Ni semua lemak punya salah. Nak makan macam-macam :p

Lepas tu kitorang tetap pegi pasar malam dan membeli laksa dan jagung. Perut jenis apakah!






Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Myvitrd said... [Reply to Comments]

Tak pernah lagi makan dekat situ.. ingat satu hari nak bawa juga family gilah

A.I said... [Reply to Comments]

mampos...mahal mengutuk! camne la aku nk gi rasa ni? kalau gi sorang kang, tingat kt bebudak. kalau aku angkut sume, harus aku korek2 skali abuk dlm beg duit. haihhh..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

lemak salah ke tekak yg salah? he3..

Puan Nad said... [Reply to Comments]

memang tengok anoi ni je pun nyer. mana tak tumpahnya tutti frutti kalau tak ke dalam mulut. COMEL! haha

Mat Kadiaq said... [Reply to Comments]

yogurt ni bagus sebenarnya. tak rugi pon kalau berhabis duit untuk kesehatan kan? baca la ttg khasiat yogurt di sini.

anyway, geram betol tengok anoi.. :) cute sangat and dah semakin besar dia! kejap je masa berlalu

Mat Kadiaq said... [Reply to Comments]

yogurt ni bagus sebenarnya. tak rugi pon kalau berhabis duit untuk kesehatan kan? baca la ttg khasiat yogurt di sini.

anyway, geram betol tengok anoi.. :) cute sangat and dah semakin besar dia! kejap je masa berlalu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^