Follow Viruspadu

Thursday, February 23, 2012

Simsimi yang kelakar giler

Simsimi ni bukan orang. Ia merupakan satu program utk chatting la. Dia ada knowledge based gitu. Ala2 AI gitu. So bila chatting rasa mcm chating dengan orang betul2 la.

Time2 bosan saya try la tanya simsimi ni macam2 soalan. Lepas tu saya gelak tak hengat punya. Sebab jawapan dia byk yang kurang sopan tau. Tp menghiburkan lah.

Ni saya printscreen kat iphone saya saya sembang dengan simsimi. Hahaha. Saya adalah yang warna jingga.

Kalau korang belum install sila la berbuat demikian. Kalau time marah boleh la marah kat simsimi sbb dia x sentap dengan kau haha

6 komen[s]:

Pn.Ibu said... [Reply to Comments]

sy telah terpengaruh kakjem... bc entry ni trus main ni....

naf9091 said... [Reply to Comments]

Salam Kak Jem,

Memang confirm SimSimi dah kenal kak jem! Check out entry saya pasal apa SimSimi komen pasal kak jem..hehehe

http://nafnaf9091.blogspot.com/2012/02/simsimi-made-my-day.html

Regards,
Naf9091

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

memang kelakar..syok gak layan..tapi kengkadang tu merepek2 je dia cakap...
ni apps from Singapore kot kalau x silap, sbb hari tu tanya Simsimi ni..nak lepak mana..dia ckp, kat Geylang Road. So, mungkin la ni org Singapore kot yg create Apps ni.

Nadiah said... [Reply to Comments]

tengah upload simsimi...nak try la..kuikuikui

Miss Moon said... [Reply to Comments]

klaka laaaaaaaaaaaaa hahhahahah nak cari jugakslaaaaaaaaaaa

Alyn Fazlin said... [Reply to Comments]

macam mana nak printscreen ?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^