Follow Viruspadu

Thursday, February 23, 2012

Tamaki, Sora dan Bella

Selalu pegi makan tengahari di tutt tuttt tuttttt... (cea nama tempat dirahsiakan) dan melalui kedai bebear dan menjeling patung yang comel ini adalah sangat menggeramkan. Tak sangka pulak hari ni dia ikut balik.

Maka saya sangat happy. Happy secara keterlaluan. Saya tak bercadang nak bawak balik sebab kuatir nisa dan anoi bakal mensentapkan hati saya hikhik. Ini mama punya okeh.
 Koleksi kimmi ni kan setiap design dia ada nama tau. Bertambah-tambah cute. Phewwwww... kalau nak diikutkan tadi semua saya nak amik bawak balik ahaks. Siap ada bag hanger lagi. Adoiyai geram giler kot :p
 Ini Keychain - Nama dia Tamaki :) Nama pun comel sangat kan

Ini sebenarnya tabung. Nama dia adalah Bella. 

Bella dan tamaki... ishhhhh rasa nak cubit pipi 
 

Beg duit pun ada nama somel tau... Nama dia Sora... somel somel somel gilerrrrr

Dan makan tengahari saya tadi ditemani oleh bella hikhikhik

Geram kan. Tak silap saya dia ada website kimmijuniordotcom.

sooosooomelllllll...

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^