Follow Viruspadu

Wednesday, February 15, 2012

Terlalu comel maka terpaksa beli

Saya ni memang susah nak kawal diri sendiri kalau dah ternampak iPhone 4 punya casing tau. Tak tahu la ini kali ke berapa dah saya beli. Termasuk yang ni dah 5 kot hikhikhik.

Asal milkadeal keluarkan benda baru je mesti saya nak terbeli jugak. Aihhh... Payah la kalau macam ni kan.

Baru je saya beli sesaat tadi ahak ahak ahak.

Sekarang saya punya adalah yang ini. Rabito.

Harap-harap lepas ni takde lagi yang comel2 muncul kat milkadeal tu. Nanges! :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

juelee said... [Reply to Comments]

kak, ritu saya gi china, beli yg sebijik macam ni rm10.. kat sana lagi gile comel iphone case die.. siap bling bling bagai diamon diamon sume.. murah2 plak tu.. gile kejap

Puan Nad said... [Reply to Comments]

dah agak dah, semalam dpt email ni terus teringatkn kak jem, baru jek nak hadiahkan. *Tipu.

hehe.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^