Thursday, February 09, 2012

Tudung Bawal Kembali

Wohoo... Lama sungguh saya mengabaikan belog kan.

Maaf ye, buat yang masuk keluar masuk keluar kat blog virus ni, tapi takde menda yang saya update.

Sikit pasal diri sayang yang gojes biasa2 ni adalah, adik saya uteh baru je bertunang cuti yang lalu, nanti saya hapdet sebab gambar adalah berlambak2 dalam kamera, acik kena kumpul kekuatan nak sort gambar.

lagi

Saya baru balik dari singapore. Keje katanya kat sana diknon. Bukan bercuti ok. Tapi sebenarnya ala-ala bercoti la jugak. Keje nya seminit je kekeke.

Lately saya rajin update status kat fesbuk je. Update pendek2 la. Sebab nak update panjang2 dekat belog memang memerlukan kekuatan minda. Maaf ye korang sebab saya pemalas piang sekarang ni. Twitter pun saya jarang update juga. Sekarang saya rajin update kat fesbuk dengan instagram plak. Beralih arah kejap. Tapi saya tetap cinta blog saya ni ketat2 hehe.

Ok cerita pasal tudung kan. Lately. Saya ni tak tahu la. Dah bosan la pulak pakai tudung oning dengan shawl. Saya geledah balik mana saya simpan tudung bawal saya. Then pakai balik semuanya. Pastu feeling comel-comel  macam kat jaman kat UUM dulu kekeke... Masalahnya comel ke kau dulu jemah HAHAHA...

Ni semua gambar2 kat fesbuk saya, kopipes sini buat kenangan.











Jom kita pakat pakai tudung bawal balik jom jom jom...


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^