Thursday, February 09, 2012

Tudung Bawal Kembali

Wohoo... Lama sungguh saya mengabaikan belog kan.

Maaf ye, buat yang masuk keluar masuk keluar kat blog virus ni, tapi takde menda yang saya update.

Sikit pasal diri sayang yang gojes biasa2 ni adalah, adik saya uteh baru je bertunang cuti yang lalu, nanti saya hapdet sebab gambar adalah berlambak2 dalam kamera, acik kena kumpul kekuatan nak sort gambar.

lagi

Saya baru balik dari singapore. Keje katanya kat sana diknon. Bukan bercuti ok. Tapi sebenarnya ala-ala bercoti la jugak. Keje nya seminit je kekeke.

Lately saya rajin update status kat fesbuk je. Update pendek2 la. Sebab nak update panjang2 dekat belog memang memerlukan kekuatan minda. Maaf ye korang sebab saya pemalas piang sekarang ni. Twitter pun saya jarang update juga. Sekarang saya rajin update kat fesbuk dengan instagram plak. Beralih arah kejap. Tapi saya tetap cinta blog saya ni ketat2 hehe.

Ok cerita pasal tudung kan. Lately. Saya ni tak tahu la. Dah bosan la pulak pakai tudung oning dengan shawl. Saya geledah balik mana saya simpan tudung bawal saya. Then pakai balik semuanya. Pastu feeling comel-comel  macam kat jaman kat UUM dulu kekeke... Masalahnya comel ke kau dulu jemah HAHAHA...

Ni semua gambar2 kat fesbuk saya, kopipes sini buat kenangan.











Jom kita pakat pakai tudung bawal balik jom jom jom...


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

8 komen[s]:

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

mmg dah start pakai dah.. now and forever bawal.. bawal in sepanjang zaman.. heheh :D

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

memang pakai jer selalu :)

AzNuRuL AzMaN said... [Reply to Comments]

mmg kite selalu pakai tudung bawal je pun..mmg mls nak iron..tapi sbb org kata pakai tudung bawal lagi nmpk muda + nmpk mcm pompuan melayu terakhir layankan je =P lagipun selalu dgr kaum adam kata pompuan pakai tudung bawal nmpk lagi cantik =)

Mya said... [Reply to Comments]

akak suka tudung bawal! :)

ratna said... [Reply to Comments]

Skrg naik balik ke trend tudung bwl, vp?
Mmg mcm sweet jer awak pakai balik. Tp 1 halnya kalau nak pakai tu, kena gosok la pulak.

Alida Ali said... [Reply to Comments]

Salam la dgn saya kak..bosan dh pakai tudung xpress tu..geledah blk tudung bawal..rasa comeii mcm dulu lak kekeke..

::cik asha:: said... [Reply to Comments]

trend tudung bawal skrg dah kuar balik kak..
mmg sweet kalo pakai tudung bawal..tp xske kalo mengelembong2..tak shape..hihi..

Avyanna Scarves said... [Reply to Comments]

tudung bawal mmg the best.hehe.=)

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^